Δείτε την αφίσα Αντύπα - Ρουβά
Exodos

Δείτε την αφίσα Αντύπα - Ρουβά

Η έναρξη του φετινού καλοκαιριού έρχεται με την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Έλληνα star Σάκη Ρουβά και του Αντύπα είναι γεγονός και η αφίσα... έτοιμη!

Ο Σάκης Ρουβάς, μετά την τεράστια επιτυχία στο Αθηνών Αρένα αλλά και στην Θεσσαλονίκη είναι έτοιμος και φέτος το καλοκαίρι να απογειώσει την νυχτερινή διασκέδαση της πόλης, δημιουργώντας ένα ανατρεπτικό μουσικό θέαμα. Το S Club παρουσιάζει τον αγαπημένο λαϊκό ερμηνευτή Αντύπα σε μία ξεχωριστή εμφάνιση που θα ενθουσιάσει το κοινό. Ο Αντύπας, με μία καταξιωμένη μουσική πορεία και πολλές διαχρονικές επιτυχιές, θα δώσει το δικό του ιδιαίτερο μουσικό στίγμα στη σκηνή του «Thalassa People Stage».

Στο δυναμικό αυτό μουσικό θέαμα συμμετέχουν με rock προσέγγιση το ανερχόμενο μουσικό συγκρότημα "Mamacitas On Fire" με την εκρηκτική Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η μοναδική Demy, που τα τραγούδια της πρωταγωνιστούν ήδη στα ραδιοφωνικά charts.

Το «SClub@ Thalassa People Stage» θα λειτουργήσει από την Παρασκευή 11 Μαΐου και για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων. Είστε έτοιμοι;;;;;;;;;;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved