Summer Opening με πολλές εκπλήξεις από Στρατή-Ματιάμπα-Τσακαλάκο!
Exodos

Summer Opening με πολλές εκπλήξεις από Στρατή-Ματιάμπα-Τσακαλάκο!

Αύριο, Παρασκευή 8 Ιουνίου γίνεται summer opening με ένα μοναδικό live performance από τους Μύρωνα Στρατή, Ησαΐα Ματιάμπα και Παναγιώτη Τσακαλάκο παρέα με Bacardi.

Ο καθένας με την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα και όλοι μαζί, συναντιούνται στο stage του Mojito Bay ανακαλύπτοντας τις κοινές μουσικές τους αγάπες και ετοιμάζουν ένα κεφάτο, εξαντλητικό, νεανικό πρόγραμμα. (για όλες τις ηλικίες-πρέπει να αφαιρεθεί γιατί το Bacardi δεν είναι για όλες τις ηλικίες..ανήλικα!).

Αν κάποιος αναρωτιέται τι κοινό έχει ο Prince με τα «Ξύλινα Σπαθιά», ο Λάκης Παπαδόπουλος με την Rihanna και ο David Guetta με τους «Onirama» οι αποστομωτικές απαντήσεις βρίσκονται στο Mojito Bay! Επίσης αν αναρωτιέται κανείς τι κοινό έχει ο λαμπερός Μύρωνας Στρατής, ο οποίος έχει υπογράψει το πιο πολυακουσμένο τραγούδι της δεκαετίας και μια σειρά ακόμη επιτυχίες που επαναπροσδιόρισαν τον ελληνικό «pop - rock» ήχο, με τον πιο ολοκληρωμένο, χαρισματικό, performer – τραγουδιστή - χορευτή Ησαΐα Ματιάμπα και τον νικητή του «Greek Idol» αλλά και έτοιμο για δικό του ξεκίνημα στη δισκογραφία Παναγιώτη Τσακαλάκο, οι επίσης αποστομωτικές απαντήσεις στο Mojito Bay!!!

Ένα ξεχωριστό καλοκαίρι ξεκινάει στο beach bar – restaurant MOJITO Bay. Ατμόσφαιρα νησιού και πολλές επιλογές από νωρίς το πρωί έως το άλλο πρωί: οργανωμένη παραλία, beach volley, summer cocktails, live συναυλίες από γνωστούς καλλιτέχνες κάθε Παρασκευή και ατελείωτα beach parties κάθε Σαββατοκύριακο.. με αυθεντικά Bacardi cocktails.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved