«Οι ζωές των άλλων»: Ο «ομορφάντρας» και ο Φάνης Μουρατίδης μαζί στο σανίδι!
Exodos

«Οι ζωές των άλλων»: Ο «ομορφάντρας» και ο Φάνης Μουρατίδης μαζί στο σανίδι!

Ο Μανώλης Μαυροματάκης, κατά κόσμων, «ομορφάντρας», θα παρακολουθεί από τον ερχόμενο χειμώνα τη ζωή του Φάνη Μουρατίδη.

Ο λόγος για το κινηματογραφικό αριστούργημα, «Οι ζωές των άλλων», που έγραψε ιστορία και κέρδισε βραβεία, θα παρουσιαστεί στο θέατρο «Θησείο» σε σκηνοθεσία της Αλίκης Δανέζη – Κνούτσεν (σύζυγο του Γιάννη Στάνκογλου) .

Ο Μανώλης Μαυροματάκης, πρόκειται να υποδυθεί τον κεντρικό ήρωα Γκερντ Βίσλερ, τον οποίο υποδύθηκε ο Ούλριχ Μούε. Η ταινία αφηγούνταν τη ζωή στο Ανατολικό Βερολίνο του 1984. Οι Βερολινέζοι ζουν υπό το βλέμμα 100.000 υπαλλήλων και 200.000 κατασκόπων της Στάζι, της μυστικής αστυνομίας της Ανατολικής Γερμανίας.

Ο Μαυροματάκης θα παρακολουθεί τη ζωή ενός διασήμου θεατρικού συγγραφές τον οποίο υποδύεται ο Φάνης Μουρατίδης όπου με τα έργα του αποκαλύπτει στη Δύση στοιχεία για το ανελεύθερο καθεστώς. Τη γυναίκα του συγγραφέα υποδύεται η Άννα Μάσχα. Ο πράκτορας νιώθει να γοητεύεται από την προσωπικότητα και κυρίως τη ζωή του συγγραφέα και τη γυναίκα του. Και σιγά – σιγά αρχίζει να τον καλύπτει προς την υπηρεσία του! Στον ρόλο του ανακριτή θα δούμε τον Κώστα Μπερικόπουλο, ενώ το θίασο συμπληρώνει ο Γιώργος Συμεωνίδης.

Η πρεμιέρα της παράστασης υπολογίζεται στις αρχές Νοεμβρίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved