Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Μια βραδιά γεμάτη φίλους στο… Καλλιμάρμαρο!
Exodos

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Μια βραδιά γεμάτη φίλους στο… Καλλιμάρμαρο!

Πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν λόγο για το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού στην Αθήνα και φυσικά όχι άδικα, αφού η χθεσινή βραδιά στο Καλλιμάρμαρο απέδειξε, για ακόμη μια φορά, πως οι Έλληνες είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά!

Όταν η τέχνη συναντά το όραμα και η ελπίδα έχει φτερά τότε μια μουσική σκηνή μπορεί να γίνει οιωνός για ένα καλύτερο μέλλον! Ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδοποιούς της Ελλάδας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, προσκάλεσε φίλους από όλη τη Μεσόγειο, ένωσαν τις φωνές τους και βροντοφώναξαν πως «Οι Άγγελοι ζουν ακόμη στη Μεσόγειο»! Λίγο πριν τις εννέα και μισή το βράδυ οι δρόμοι γύρω από το στάδιο γέμισαν με ανθρώπους κάθε ηλικίας, οι όποιοι έδωσαν παρών σε αυτή τη μουσική γιορτή! Το ιστορικό Καλλιμάρμαρο φώτισε όλο το κέντρο της Αθήνας ενώ η ηχητική κάλυψη, τα εφέ αλλά και τα video wall που στήθηκαν προμήνυαν πως η βραδιά θα έμενε αξέχαστη σε όλους όσοι παραβρέθηκαν! Ήταν η πρώτη φορά που καλλιτέχνες από την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ισπανία συναντήθηκαν επί σκηνής δίνοντας το δικό τους μήνυμα αλλά και την συμπαράσταση τους για τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε. Ο καθένας στη δική του γλώσσα φώναξε δυνατά ότι η Ελλάδα είναι ζωντανή και πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε ο Νίκος Αλιάγας: «Είμαστε όλοι άγγελοι και τα δικά μας τα φτερά δεν χωράνε κάτω από κανένα σακάκι πολιτικού».

Salvatore Adamo, Tonino Carotone, Christophe, Nomadi, Piluka Aranguren, Quatuor Stevens, Josep Tero, Angelo Branduardi, Bernard Lavilliers αλλά και οι δικοί μας εξαιρετικοί: Διονύσης Τσακνής, Νίκος Αλιάγας, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Φίλιππος Πλιάτσικας, Μαρία Φαραντούρη, Διονύσης Σαββόπουλος και Μίλτος Πασχαλίδης μας ταξίδεψαν τραγουδιστικά σε μια ιδανική Ελλάδα μακριά από φτώχεια, ανεργία, εγκληματικότητα, φόρους και χαράτσια ενώ ο αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου έδωσε ραντεβού με όλους μας στις πλατείες και στους δρόμους! Η μουσική αυτή γιορτή έκλεισε λίγο πριν τις δυο τα ξημερώματα, ο κόσμος έγινε μια παρέα ενώ οι καλλιτέχνες μια αγκαλιά για την Ελλάδα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved