Λάκης Παπαδόπουλος-Vassilikos: Μαζί στη σκηνή για περιορισμένες εμφανίσεις!
Exodos

Λάκης Παπαδόπουλος-Vassilikos: Μαζί στη σκηνή για περιορισμένες εμφανίσεις!

Δυο Έλληνες μουσικοί, τραγουδιστές, τραγουδοποιοί με ανοιχτούς ορίζοντες! Δυο γενιές που τους συνδέει η αυθεντική αγάπη για τη μουσική και η καθαρή ματιά τους απέναντι στο τραγούδι.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Vassilikos θα βρεθούν μαζί στη κεντρική σκηνή του «Σταυρού του Νότου» για λίγες παραστάσεις.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, είτε ως Παπαδόπουλος ή και με τα Ψηλά Ρεβέρ του, 30 χρόνια τώρα μας οδηγεί σε μια ματιά πάνω στο τραγούδι γεμάτη εφηβικό ενθουσιασμό που ισορροπεί ανάμεσα στη χαρά και στη σκέψη.

Ο Vassilikos τα τελευταία 15 χρόνια πάει το πλοίο πιο μακριά και του δίνει μια κατεύθυνση αμιγώς ελληνική γι' αυτό και παγκόσμια...

Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Vassilikos μαζί, μας περιμένουν στην κεντρική σκηνή του «Σταυρού του Νότου» από τη Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και για λίγες παραστάσεις ( 12/10, 19/10, 26/10, 2-3/11), για να μας δείξουν πως το τραγούδι από τους κατάλληλους ανθρώπους δεν έχει χρόνο, δεν έχει εποχές, δεν έχει εθνικότητα αλλά φτιάχνεται για την απόλαυση, για τη ψυχαγωγία, για τη χαρά και την ουσία αυτής της τέχνης. Μαζί τους επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί: Σωτήρης Ντούβας – Τύμπανα, Μίκης Ατταλειάδης-Μπάσο, Άγγελος Αιβάζης- Κιθάρα, Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος-Πλήκτρα.

Η συνάντηση τους είναι μουσικό γεγονός πρώτου μεγέθους και οι βραδιές με τους δυο τους πάνω στη σκηνή μόνο εκπλήξεις υπόσχονται. Οι δυο τους μας καλούν σε ένα ταξίδι στο τραγούδι χωρίς παραμορφωτικούς φακούς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved