PRESS DINNER @ YOLO
Exodos

PRESS DINNER @ YOLO

Μια πανέμορφη βραδιά με εξαιρετικό φαγητό και ποτό διοργάνωσε ο Γιάννης Καζανίδης στο YOLO beach club restaurant, για καλούς του φίλους και δημοσιογράφους.

Η μοντέρνα διακόσμηση και η δυναμική ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια συνετέλεσαν το ιδανικό σκηνικό έτσι ώστε οι καλεσμένοι να απολαύσουν πρωτότυπες σπεσιαλιτέ με διαφορετικές γευστικές δημιουργίες από το σεφ του YOLO που απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια.

Οι καλεσμένοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι την πανδαισία εκλεκτών γεύσεων ανάμεσα στους οποίους και οι: Τρύφωνας Σαμαράς, Βάλια Κακούτη, Κάτια Δέδε, Στέλιος Κωνσταντινίδης, Έλενα Ψωμά, Στέλιος Νιάκαρης, Γιώργος Μανίκας & Έλλη Γελεβεσάκη, Γιάννης Μπάχος, Αλκμήνη Χατζηγιάννη, Ηλίας Αβασκαντήρας, Χρήστος Νέζος, Σίσσυ Παπαδήμα και πολλοί ακόμα.

Το Y O L O είναι ανοιχτό κάθε μέρα της εβδομάδας από τις 9 το πρωί έως τις πρώτες πρωινές ώρες της επομένης και αναμένεται να γίνει ο ιδανικός προορισμός διασκέδασης για τις καλοκαιρινές μέρες και νύχτες καθώς η ειδυλλιακή του ατμόσφαιρα δημιουργεί αίσθηση διακοπών σε νησί.

Τα επίσημα εγκαίνια YOLO
BEACH - CLUB – RESTAURANT
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΥΛΑΚΙΟΥ 100, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
2299071296 - 6976767260θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 31 Μαΐου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved