«Ένα μύθο θα σας πω»:Μία μουσική παράσταση εμπνευσμένη από το έργο του Χατζιδάκι με τον Μαυρικίου
Exodos

«Ένα μύθο θα σας πω»:Μία μουσική παράσταση εμπνευσμένη από το έργο του Χατζιδάκι με τον Μαυρικίου

Όταν ένας δημιουργός με την τέχνη του, καταφέρνει να ενώνει το χάσμα των γενεών, να ανοίγει διαύλους επικοινωνίας, να γεννάει συναισθήματα μέσα από τα τραγούδια του,

αλλά και να εμπνέει τους μεταγενέστερους καλλιτέχνες με το έργο του, τότε όσα χρόνια και να περάσουν, η προσωπική του σφραγίδα και τα ίχνη του παραμένουν ανεξίτηλα.

Οι συνθέσεις και τα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, ενός από τους κορυφαίους μουσικοσυνθέτες της χώρας μας, λειτούργησαν ως πηγαίος κώδικας για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, με αποτέλεσμα την διοργάνωση της μουσικής παράστασης με τίτλο "Ένα μύθο θα σας πω...», που θα λάβει χώρα την Κυριακή 15 Ιουνίου και ώρα 9.00 μ.μ., στην αυλή του Πολυχώρου Χυτήριο.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης έχει ο Μενέλαος Τζαβέλλας και την ενδυματολογική επιμέλεια υπογράφει η Ελένη Καραμέρου.

Με συνοδοιπόρο τη σοπράνο Τζίνα Φωτεινοπούλου, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου παίζοντας πιάνο και ακορντεόν, εμπνέεται, ενορχηστρώνει, ερμηνεύει αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια και καταθέτει τη δική του μουσική ταυτότητα. Τους καλλιτέχνες συνοδεύει ζωντανή ορχήστρα με πιάνο, κιθάρα, βιολί, φλάουτο, μαντολίνο, μπουζούκι, μπάσο και κρουστά.

Μουσικοί: Δήμος Παπαρούπας, Ιάσονας Μαυρογεώργος, Πολυξένη Μιγγούλη, Ιωάννα Ζιώγα, Παύλος Χαραλάμπους, Βασίλης Πλαγιανός, Κωνσταντίνος Αθανασίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved