«Μια χώρα, μια φωνή»: Σήμερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ
Exodos

«Μια χώρα, μια φωνή»: Σήμερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ

Σήμερα το βράδυ η μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ!

ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ, ΜΙΧΑΛΗΣ STAVENTO, ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι τη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία «MIA ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ», που διοργανώνει ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ για τη στήριξη του έργου τoυ Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η γενική πρόβα είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή και οι 4 coaches του The Voice βρίσκονται στο ΟΑΚΑ κανονίζοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες του αποψινού live, για αυτό το σημαντικό σκοπό.

Τεχνικοί, μουσικοί, διοργανωτές και πλήθος κόσμου βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες ώστε να είναι όλα άψογα απόψε, με στόχο να απολαύσουμε όλοι μαζί αξέχαστες στιγμές που θα προσφέρουν χειροπιαστή βοήθεια σε περισσότερους από 60.000 συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Τα μαγικά χαρτάκια συνεχίζουν να πωλούνται με γοργούς ρυθμούς και ο ενθουσιασμός είναι τεράστιος, καθώς όλα τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών της «Αποστολής».

Απόψε στις 21:30... Θα είμαστε όλοι εκεί!

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται στα καταστήματα Public, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOTS και IANOS, και ηλεκτρονικά: στο viva.gr (http://www.viva.gr/tickets/music/mia-xora-mia-foni/)
Τα εισιτήρια για την αρένα είναι στην τιμή των 7€ (τιμή ταμείου 10€)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved