Το Game of Thrones δεν μας απογοητεύει ποτέ… το ίδιο και τα κανάλια Novacinema. (no spoilers)
Exodos

Το Game of Thrones δεν μας απογοητεύει ποτέ… το ίδιο και τα κανάλια Novacinema. (no spoilers)

Η χθεσινή βραδιά ήταν όπως το χαρακτηρίζουμε στην παρέα «ο τελικός» του Game of Thrones! Χάρη στον αποκωδικοποιητή NovaBox+ είχαμε γράψει το επεισόδιο και μαζευτήκαμε όλοι μαζί για να το απολαύσουμε,

αφού είχαμε προσπαθήσει να αποφύγουμε όλα τα spoilers που είναι πολύ της μοδός τώρα τελευταία, κάτι ακριβώς που δεν θα κάνουμε εμείς μέσα από το συγκεκριμένο κείμενο, για όσους δεν το έχουν ακόμα δει.


Για ακόμα μία φορά το φινάλε του 5ου κύκλου, μας άφησε με σαγόνια κρεμασμένα και το #GOTGR να παίρνει φωτιά. Άλλωστε η παράδοση που ακολουθεί σε συγκλονιστικές, καταθλιπτικές και μη αναμενόμενες ανατροπές, δεν θα μπορούσε να μη συνεχιστεί δίνοντας περίτρανα τη σκυτάλη στον 6ο κύκλο (καλό 2016 δηλαδή!).


Όλοι οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές αντιμετώπισαν το μίσος, την κακία και την προδοσία σε όλο τους το μεγαλείο. Άλλοι πήραν την εκδίκησή τους, άλλοι το πλήρωσαν πολύ ακριβά και άλλοι ήρθαν αντιμέτωποι με τις ίδιες τους τις πράξεις.

Σκληρές σκηνές που θα σας κάνουν να υποστηρίξετε αυτούς που μισείτε και να μισήσετε αυτούς που υποστηρίζατε. Οι χαμένοι πάντως της σεζόν είναι πολύ περισσότεροι από τους νικητές.


Από εκείνα τα επεισόδια που θα θέλετε σίγουρα να τα συζητήσετε με γνωστούς και φίλους μη πιστεύοντας τις εξελίξεις – άραγε θα ανατραπούν τα δεδομένα στην επόμενη σεζόν;. Ένα είναι το μόνο σίγουρο: θα χρειαστούμε αρκετές ημέρες για να “χωνέψουμε” όλα όσα είδαμε.


Και μην ξεχνάτε ποτέ να μην δένεστε με τους ήρωες της σειράς! Αν θέλετε happy ending το Game Of Thrones ΔΕΝ είναι η σειρά σας.

Stay tuned και για τη 2η σεζόν του True Detective – Novacinema you rule!!!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved