Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να με βλέπει ως εφιάλτη»
Media

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να με βλέπει ως εφιάλτη»

Πρώτος Καφές με τη Ζήνα: Στην τηλεοπτική κόντρα που προκλήθηκε μετά το σχόλιό της για τη Μαρία Αντωνά επανήλθε η Ζήνα Κουτσελίνη, μέσα από την εκπομπή της στο Star, το πρωί της Τρίτης 3 Νοεμβρίου.

Η παρουσιάστρια εξήγησε γιατί επέλεξε να τοποθετηθεί δημόσια στο τέλος της εκπομπής της και όχι στην έναρξη, ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με τις προσπάθειές της να επικοινωνήσει με τη σύντροφό του.

Η Ζήνα Κουτσελίνη υποστήριξε ότι είχε αποφασίσει από την αρχή να κάνει τη σχετική διευκρίνιση, περίπου στις 10:05. Ωστόσο, οι αντιδράσεις και οι τοποθετήσεις συναδέλφων της την έκαναν να αλλάξει τον αρχικό σχεδιασμό της, καθώς θέλησε πρώτα να ακούσει όλες τις απόψεις και στη συνέχεια να κλείσει το θέμα με τη δική της τοποθέτηση.

Γιώργος Λιάγκας για Αντωνά: «Της είπα ότι είναι απατεώνας, δεν με άκουσε και έμπλεξε»

«Θέλω να το πω δημόσια γιατί το γνωρίζετε όλοι, το γνωρίζουν και οι άνθρωποι του σταθμού, ότι δέκα και πέντε ήθελα να κάνω αυτή τη σημείωση. Όταν είδα όμως συμπεριφορές συναδέλφων, με προβλημάτισε πάρα πολύ και ήθελα να τους ακούσω όλους και στο τέλος να κάνω τον επίλογο αυτόν που είχα. Εγώ δεν μίλησα για την προσωπικότητα της Μαρίας και το διαχωρίζω και το ξέρετε πάρα πολύ καλά», τόνισε και, σχολιάζοντας την εικόνα του πλατό, πρόσθεσε: «Αυτό είναι ένα περιορισμένο πλάνο, που ένας άνθρωπος κάθεται σε μια παρέα και είναι αμήχανο. Αυτό ήθελα να πω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

goudaras.jpg

Στη συνέχεια, όταν η συζήτηση στράφηκε στη δημόσια συγγνώμη που είχε ζητήσει, η Ζήνα Κουτσελίνη ξεκαθάρισε ότι δεν επρόκειτο για μια τυπική κίνηση. Όπως είπε, αντιλήφθηκε ότι η Μαρία Αντωνά στενοχωρήθηκε από το σχόλιό της, παρότι η ίδια δεν είχε πρόθεση να την πληγώσει.

«Μα είναι αληθινή γιατί στεναχωρήθηκε για κάτι που εγώ δεν είχα στο σκοπό μου», είπε, επαναλαμβάνοντας ότι δεν είχε πρόθεση να την προσβάλει.

«Ο Γιώργος μπορεί να με βλέπει ως εφιάλτη στα τηλέφωνα... Μου έρχεται λοιπόν η ανάρτησή της και ατάκα της στέλνω μήνυμα. Σταματάω στην άκρη να της γράψω, στον δρόμο που ήμουνα. Μπορώ να σας το διαβάσω το μήνυμα. Δεν έχω πρόβλημα. Με την πρώτη ευκαιρία θα το εξηγήσω. Και εκεί σταματήσαμε και προχωρήσαμε. Προς Θεού, για το κορίτσι αυτό μόνο τα καλά έχω πει.

Δεν έχω λόγο να πω κάτι αρνητικό. Τώρα γιατί ο Γιώργος θυματοποιήθηκε ότι ήθελα να χτυπήσω τον Γιώργο; Ο οποίος με ξέρει. Είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει διαβάσει πάρα πολύ και εκτιμώ απεριόριστα τον κόπο που κάνει για να βγει σε αυτούς τους δύο ανθρώπους δίπλα. Να είναι διαβασμένη, να είναι προσεκτική και όλα τα καλά του Θεού να τα έχει στον δρόμο της. Όπως και εμείς είχαμε τις “Αλήθειες” και τώρα δεν κάνουμε τα ίδια νούμερα με τις “Αλήθειες”. Κάτι λοιπόν πρέπει να φτιάξουμε, να διορθώσουμε, να το κάνουμε καλύτερα», τόνισε στη συνέχεια η Ζήνα Κουτσελίνη.

Αντωνά: Η πρώτη αντίδραση on κάμερα μετά τη δήλωση της Κουτσελίνη και το «ευχαριστώ» στον Λιάγκα

Καινούργιου για Κουτσελίνη: «Θεώρησα πολύ μεγάλο λάθος αυτό που έκανε η Ζήνα... Μπράβο στον Λιάγκα»

Οι αιχμές Χατζίδου για Κουτσελίνη: «Η ελευθερία του λόγου είναι δικαίωμα. Ο σεβασμός όμως ευθύνη»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved