True Detective: Crash Test ανάμεσα στα cast των δύο κύκλων
Exodos

True Detective: Crash Test ανάμεσα στα cast των δύο κύκλων

Η είδηση ότι το εκπληκτικό δίδυμο Γούντι Χάρελσον και Μάθιου Μακόναχι θα άλλαζε στη δεύτερη σεζόν του True Detective, της αυτοτελούς σειράς του Νικ Πιτσολάτο, είχε προκαλέσει αρχικά απογοήτευση σε πολλούς φίλους της σειράς.

Στη συνέχεια ξεκίνησαν τα σενάρια: Ποιοι θα έπαιρναν τη θέση τους; Θα μπορούσαν οι επόμενοι να σταθούν αντάξιοι των δύο σπουδαίων ηθοποιών, που έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνειών στην κορυφαία αστυνομική σειρά του 2014;

Πολλές ήταν οι φήμες και αρκετά τα ονόματα που κυκλοφόρησαν, μέχρι τη στιγμή που τελικά ανακοινώθηκαν οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές: Κόλιν Φάρελ και Βινς Βον.

Αρχικά οι αντιδράσεις ήταν μοιρασμένες, με κάποιους να εκδηλώνουν τους ενδοιασμούς τους και άλλους πάλι να εμφανίζονται ικανοποιημένοι με την επιλογή δύο ακόμα μεγάλων ονομάτων του Χόλιγουντ, και μάλιστα από την λεγόμενη A΄ list.

Και τελικά φαίνεται ότι οι Φάρελ και Βον μπορεί να μην μας κάνουν να ξεχάσουμε τους προκατόχους τους «αληθινούς ντετέκτιβ» (κάτι τέτοιο άλλωστε θα ήταν δύσκολο, ακόμα και αν παρέμεναν ο Χάρελσον και ο Μακόναχι), ωστόσο κέρδισαν γρήγορα κοινό και κριτικούς. Ειδικά ο Βον, ο οποίος είναι κυρίως γνωστός τα τελευταία χρόνια για τις κωμωδίες στις οποίες πρωταγωνιστεί, αποτελεί το «κρυφό» χαρτί της φετινής σεζόν στο ρόλο του πρώην μαφιόζου ο οποίος πασχίζει να γίνει νόμιμος επιχειρηματίας, με όλους μας να περιμένουμε το... ξέσπασμά του.

Δίπλα τους η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, πολύ μακριά από το ρόλο του αγαπημένου κοριτσιού της διπλανής πόρτας, στον οποίο την έχουμε συνηθίσει, και ο Τέιλορ Κιτς, ένα από τα ανερχόμενα ονόματα του Χόλιγουντ. Όπως εικάζουν τα αμερικανικά Μέσα, τα βραβεία ΕΜMΥ δεν πρέπει να είναι και πολύ μακριά φέτος για το cast της σειράς.

Κάθε Κυριακή στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα συντονιζόμαστε στα κανάλια Novacinema για να παρακολουθήσουμε το νέο επεισόδιο του True Detective, ταυτόχρονα με την Αμερική, ενώ χάρη στον αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορούμε να το γράψουμε για να το απολαύσουμε όποτε εμείς θέλουμε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved