Αφιέρωμα: Οι γυναίκες του True Detective (photos)
Exodos

Αφιέρωμα: Οι γυναίκες του True Detective (photos)

Είπε κανείς ότι το True Detective είναι αυστηρά ανδρική υπόθεση;

Εντάξει, μπορεί στο συγκεκριμένο κομμάτι να μην είναι και Game of Thrones. Ωστόσο μετά τον πρώτο κύκλο, με τους ντετέκτιβ Ραστ Κόουλ (Μάθιου Μακόναχι) και Μάρτι Χαρτ (Γούντι Χάρελσον) να κυριαρχούν στη μικρή οθόνη, φέτος ανάμεσα στους «αληθινούς ντετέκτιβ» βρίσκουμε την Άνι -από το Αντιγόνη- Μπεζερίδες (Ρέιτσελ ΜακΆνταμς), μια σκληροτράχηλη αστυνομικό, με προβληματικό ωστόσο παρελθόν και πολλά οικογενειακά προβλήματα, η οποία κουβαλάει πάντα μαζί της μαχαίρια, επειδή, «η διαφορά ανάμεσα στα δύο φύλα είναι ότι το ένα μπορεί να σκοτώσει το άλλο με γυμνά χέρια», όπως λέει κυνικά η ίδια.

Στο δεύτερο κύκλο του True Detective, που προβάλλεται αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema κάθε Κυριακή στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα, ταυτόχρονα με την Αμερική, οι γυναίκες φαίνεται ότι διαδραματίζουν έναν πιο σημαντικό ρόλο σε σχέση με την πρώτη σεζόν. Εκτός λοιπόν από τη δυναμική Άνι, η Τζόρνταν Σέμιον (Κέλι Ράιλι), σύντροφος του πρώην μαφιόζου Φρανκ (Βινς Βον), φαίνεται να είναι η «ήρεμη δύναμη», που τον συμβουλεύει και τον καθοδηγεί στα βήματα της... νομιμότητας. Ή τελοσπάντων προσπαθεί...

Όσο για τις όμορφες γυναικείες παρουσίες της σειράς, και φέτος το True Detective μας αποζημιώνει.

Έτσι, αν ο Πωλ (Τέιλορ Κιτς) «μαγνητίζει» τα γυναικεία βλέμματα, φέτος τη θέση της εντυπωσιακής -και αλησμόνητης- Αλεσάντρα Νταντάριο παίρνουν, εκτός από την ΜακΆνταμς και την Ράιλι, η Άντρια Αρχόνα (στο ρόλο της Έμιλι, συντρόφου του Πωλ) και η Λέβεν Ράμπιν (στο ρόλο της Αθηνάς Μπεζερίδες).

Ας δούμε τις κυρίες του True Detective σε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα.

Κάθε Κυριακή στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα συντονιζόμαστε στα κανάλια Novacinema για να παρακολουθήσουμε το νέο επεισόδιο του True Detective, ταυτόχρονα με την Αμερική, ενώ χάρη στον αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορούμε να το γράψουμε για να το απολαύσουμε όποτε εμείς θέλουμε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved