Δεύτερη εβδομάδα επιτυχίας για την παράσταση «Πρίγκιπας και Φτωχός» (φωτό)
Exodos

Δεύτερη εβδομάδα επιτυχίας για την παράσταση «Πρίγκιπας και Φτωχός» (φωτό)

Με μεγάλη επιτυχία, έντονο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό, συνεχίστηκε η μουσική παιδική παράσταση “Πρίγκιπας και Φτωχός” της Κέλλυς Σταμουλάκη στο Αβάκιο Παιδικό Στέκι.

Ένα συναρπαστικό ταξίδι μεταξύ ιστορίας και μύθου που ξεκίνησε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου και έχει αποστάσει το δυνατότερο χειροκρότημα του κοινού και έχει λάβει εξαιρετικά σχόλια.

Το κατάμεστο Αβάκιο Παιδικό Στέκι πλημμύρισε παιδικές φωνές και τραγούδια! Εκεί βρέθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι πολλές επώνυμες μαμάδες και μπαμπάδες της ελληνικής showbiz για να απολαύσουν την παράσταση. Ανάμεσα στο κοινό βρέθηκαν, η Δέσποινα Καμπούρη, ο Χρήστος Δάντης, η διευθύντρια του περιοδικού People Σόνια Καζόνη, η Έλενα Ντάβλα, η Δήμητρα Κωστάκη και άλλοι

Συνοδοιπόρος της δημιουργού είναι ο αγαπημένος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, με τις υπέροχες μελωδικές συνθέσεις του. Στο κεντρικό ρόλο της Μούσας εναλλάσσονται με διπλή διανομή οι ερμηνεύτριες Μελίνα Κανά και Κωνσταντίνα, οι οποίες μας συντροφεύουν σε όλη τη διάρκεια του παραμυθιού καθώς αναλαμβάνουν το ρόλο του συνδετικού κρίκου μεταξύ ηθοποιών και θεατών. Ο μοναδικός Τάσος Χαλκιάς που μαγεύει με την ερμηνεία του, ο Ορέστης Τρίκας και ο Δημήτρης Σταματελόπουλος στο ρόλο του Πρίγκιπα και του Φτωχού, η Νίκη Γρανά αλλά και δεκαπενταμελής θίασος, που παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν. Την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος βρίσκεται στο πιάνο, αφού καίριο χαρακτηριστικό της παράστασης αποτελεί η επιλογή ζωντανής μουσικής επί σκηνής με 30 μουσικά όργανα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved