Πρέλεβιτς-Σαμπάνης: Οι γονείς της στην πρεμιέρα του αγαπημένου της!
Exodos

Πρέλεβιτς-Σαμπάνης: Οι γονείς της στην πρεμιέρα του αγαπημένου της!

Eίναι ερωτευµένοι και το απολαµβάνουν! Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Γιώργος Σαμπάνης µετρούν ήδη δύο χρόνια σχέσης και παρότι δεν έχουν επισηµοποιήσει το ειδύλλιό τους, είναι αχώριστοι και µοιράζονται την καθηµερινότητά τους. Πριν από λίγες ηµέρες το ζευγάρι ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη µε αφορµή την πρεµιέρα του τραγουδιστή µε την Τάµτα και την Ευρυδίκη στο «Stage Live».

∆εν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται µαζί τη γενέτειρα της Άννας, η οποία έχει συστήσει τον σύντροφό της τόσο στους γονείς όσο και στους παιδικούς φίλους της.
Όπως ήταν φυσικό, ο Μπάνε Πρέλεβιτς και η σύζυγός του Νεβένα Πρέλεβιτς-Μαριάνοβιτς δεν έλειπαν από την πρεµιέρα του συντρόφου της λατρεµένης τους κόρης. Η οικογένεια -έλειπε µόνο η µικρότερη κόρη Τία που ζει στο Λονδίνο- έφτασε στο νυχτερινό κέντρο και απόλαυσε τον ταλαντούχο τραγουδοποιό, τον οποίο, σύµφωνα µε τη real, έχουν αγκαλιάσει σαν δικό τους παιδί. Είναι ο άνθρωπος που κάνει την Άννα ευτυχισµένη και αυτό τούς αρκεί. Χαµογελαστοί και ευδιάθετοι απολάµβαναν τη θερµή αποδοχή που είχε ο καλλιτέχνης από το κοινό της συµπρωτεύουσας. Η Άννα επισκέφτηκε αρκετές φορές τον αγαπηµένο της στα καµαρίνια, αφού έχει έναν... µαγικό τρόπο να τον χαλαρώνει και να τον κάνει να χαµογελά. Το ζεύγος Πρέλεβιτς αποχώρησε από το κέντρο λίγο µετά τις τρεις τα ξηµερώµατα, ενώ η κόρη τους περίµενε µέχρι να τελειώσει το πρόγραµµά του ο Γιώργος και να φύγουν µαζί νωρίς το πρωί. Η Θεσσαλονίκη είναι για εκείνους το δεύτερο σπίτι τους, γι’ αυτό και χαίρονται πάντοτε τις ηµέρες που περνούν εκεί. Βόλτες και γεύµατα µε φίλους και συγγενείς, αλλά και ροµαντικές στιγµές µόνο για δύο. Περπάτησαν στην παραλία και στο κέντρο της πόλης και αρκετές φορές επισκέφτηκαν το πατρικό σπίτι της Άννας στο Πανόραµα Θεσσαλονίκης.
Ο γάµος δεν είναι στα άµεσα σχέδια του ζευγαριού, αλλά είναι το επόµενο βήµα, αφού ζουν ήδη κάτω από την ίδια στέγη στην Αθήνα, σύμφωνα με τη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved