Αργυρός – Φουρέιρα – Δρακοπούλου: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα τους
Exodos

Αργυρός – Φουρέιρα – Δρακοπούλου: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα τους

Σε ένα άκρως ανακαινισμένο χώρο υψηλής αισθητικής, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που κερδίζει τις εντυπώσεις, αποτελούμενο απ' την προσωπική του δισκογραφία αλλά και από τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Ο τραγουδιστής εμφανίζεται στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου Fantasia, στους ρυθμούς της επιτυχίας του "Το συμπέρασμα" που παρέμεινε στην κορυφή των προτιμήσεων των ελληνικών ραδιοφωνικών σταθμών για δεκατρείς εβδομάδες. Ακολουθούν τα τραγούδια του που έχουμε αγαπήσει αλλά και το νέο του hit "Τα κατάφερες" σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου, που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες σημειώνοντας χιλιάδες προβολές στο YouTube μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα.

Η Ελένη Φουρέιρα, η πιο εκρηκτική τραγουδίστρια, σε ένα πρόγραμμα φωτιά, εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά, τόσο με την ξεχωριστή σκηνική παρουσία της όσο και με τις δυναμικές χορογραφίες που πάντα παρουσιάζει! Κορυφαία στιγμή του προγράμματος της, η αποθέωση της νέας της επιτυχίας "Δεν σου χρωστάω αγάπη".

Η Φανή Δρακοπούλου, με την γνήσια λαϊκή φωνή της και μια πλούσια ρεπερτοριακά δισκογραφία, στην σκηνή του Fantasia μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι "Δύσκολο Παιδί" , ενώ οι ερμηνείες της σε τραγούδια που έχουμε αγαπήσει κερδίζουν τα πιο θετικά σχόλια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved