Σήμερα η πρεμιέρα Ρουβά – Πάολα
Exodos

Σήμερα η πρεμιέρα Ρουβά – Πάολα

Η σύμπραξη του Σάκη Ρουβά και της Πάολα επί σκηνής έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της πόλης για πολλούς μήνες και σήμερα έφτασε η μέρα που οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής θα απογειώσουν την Αθήνα!

Χθες αργά το βράδυ πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πρόβα τζενεράλε, ώστε να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να μπουν οι τελικές πινελιές του εντυπωσιακού υπερθεάματος που θα παρουσιαστεί σήμερα στο Κέντρο Αθηνών.

Οι αναρτήσεις στα social media των καλλιτεχνών δεν έλειψαν με τα likes να πέφτουν βροχή και τα σχόλια αποθέωσης, ευχών για καλή αρχή που δηλώνουν την αγάπη του κοινού αλλά και την ανυπομονησία του να μη λείπουν!

Επίσης, δεν έλειψαν και οι πρώτες φωτογραφίες με το ανανεωμένο, επιβλητικό stage που εξοπλίστηκε με τον πιο σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας της διασκέδασης για μοναδικές βραδιές γεμάτες χορό, τραγούδι, ρυθμό, ένταση, πάθος από μέλη της πολυμελούς εξειδικευμένης δημιουργικής ομάδα συνεργατών που εργάζονται για ένα άρτιο αποτέλεσμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved