Το Gossip-tv σας πάει στο Glamour Ladies Night Out την Ημέρα της Γυναίκας στο ΦΩΣ
Exodos

Το Gossip-tv σας πάει στο Glamour Ladies Night Out την Ημέρα της Γυναίκας στο ΦΩΣ

The place to be για να διασκεδάσετε με τις φίλες σας σε μια exlusive βραδιά αφιερωμένη στην γιορτή της γυναίκας στην πιο πολυσυζητημένη γυναικεία συνύπαρξη της σεζόν! Η Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα Καλλή, το Νο1 γυναικείο σχήμα, σας περιμένουν στο ΦΩΣ την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 21.00 με τραγούδια αφιερωμένα στις γυναίκες!

Και το Gossip-tv.gr σας δίνει την ευκαιρία να βρεθείτε εκεί με έναν σούπερ διαγωνισμό που κληρώνει 10 διπλές προσκλήσεις ειδικά για την βραδιά αυτή.

Για να γιορτάσετε με τον πιο τέλειο τρόπο την Ημέρα της Γυναίκας απολαμβάνοντας το καλύτερο πρόγραμμα της σεζόν.

Μια δυναμική συνύπαρξη, ένα προσεγμένο ρεπερτόριο, που έχει διαμορφωθεί στη λεπτομέρεια με στόχο την διασκέδαση, με Classic ‘90s επιτυχίες, λαϊκά ακούσματα, dance hits, ιδιαίτερες διασκευές, εκρηκτικές μπαλάντες, solo και εναλλασσόμενα ντουέτα που δημιουργούν ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές!

Γοητευτική , με την ζεστή, ξεχωριστή, χαρακτηριστική χροιά της, η Καίτη Γαρμπή, ανανεωμένη και με δυναμισμό που μαγνητίζει, φωτίζει με τα super hits της προσωπικής της δισκογραφίας το ΦΩΣ, αλλά και προσωπικές της επιλογές από τραγούδια αναλλοίωτα στο χρόνο έχοντας πάντα το δικό της touch.

Από τις πιο αξιόλογες λαϊκές φωνές της νέας γενιάς η Στέλλα Καλλή, αφήνει το δικό της στίγμα στο πρόγραμμα ερμηνεύοντας εκτός από τα δικά της τραγούδια και πολλές all time classic επιτυχίες που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο ...

Η δεξιοτέχνης του σαξοφώνου MISS SAXO VAYA και η DJ και ραδιοφωνική παραγωγός Μαίρη Αργυριάδου προσφέρουν ένα ιδιαίτερο οπτικοακοτσικό θέαμα στο ΦΩΣ.

Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή, στο «ΦΩΣ», Η καλύτερη πρόταση για την Γιορτή της Γυναίκας! Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 21.00

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και πάρτε μέρος στην κλήρωση για 10 διπλές προσκλήσεις για το ειδικό event Glamour Ladies Night Out την Ημέρα της Γυναίκας στο ΦΩΣ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved