Λαμπερή πρεμιέρα για την παράσταση «Γιε μου πού πάς;» στο Θέατρο Αθηνά
Exodos

Λαμπερή πρεμιέρα για την παράσταση «Γιε μου πού πάς;» στο Θέατρο Αθηνά

Η «σκανδαλιστική» κωμωδία των Sam Bobrick και Ron Clark, που έκανε πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη to ’70, ανεβαίνει από έναν θίασο πρωταγωνιστών με επικεφαλής την Άβα Γαλανοπούλου στο Θέατρο Αθηνά.

Φανταστείτε το σκηνικό! Μεσήλικας μικροεπιχειρηματίας εξ επαρχίας ζει δύσκολες στιγμές. Η σύζυγός του τον εγκατέλειψε, μετά από ένα διάστημα τριβών, για να ζήσει τον έρωτα με άλλον. Καταρρακωμένος ψυχικά, αναζητεί παρηγοριά στον γιο του που ζει στην Αθήνα (στη Νέα Υόρκη στο πρωτότυπο). Όμως, και εκεί, τα χαστούκια διαδέχονται το ένα το άλλο. Διότι ο γιος του δεν ζει μόνος. Ζει με έναν άλλο άντρα, προκαλώντας απελπισία στον πατέρα του που επιθυμεί, όσο τίποτε, να τον δει να ακολουθεί στα βήματά του: σεβαστός οικογενειάρχης. Οι πρωτοβουλίες του πατέρα για να «διορθώσει» τα πράγματα θα οδηγήσουν σε ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση και, στο καπάκι, την εμφάνισή της θα κάνει η μητέρα του νεαρού που έρχεται και αυτή να αποθέσει τα παράπονα και τα βάσανά της στα πόδια του γιου της. Φυσικά, ούτε αυτή γνωρίζει τα καθέκαστα…

Το έργο έκανε την επίσημη πρεμιέρα του κι εμείς σας παρουσιάζουμε λίγο πιο κάτω φωτογραφίες με όλα όσα έγιναν στο Θέατρο Αθηνά.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved