Διασκέδασαν με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
Exodos

Διασκέδασαν με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Προπαραμονή Χριστουγέννων και το ΦΩΣ γέμισε με λάμψη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γιορτινός και ανανεωμένος, πιο δημιουργικός από ποτέ, γεμάτος θετική ενέργεια και κέφι πρόσφερε για άλλη μια φορά ένα πρόγραμμα γεμάτο ζωντάνια, αυθεντικότητα, γνησιότητα και αισιοδοξία. Αγαπημένοι του φίλοι και καλλιτέχνες αλλά και το φανατικό κοινό του που τον ακολουθεί πιστά απολαμβάνουν την σύμπραξη του με τον Θανάση Αλευρά. Ανάμεσά τους διασκέδασαν ο Μάνος Ελευθερίου με τον οποίο έχουν συνργαστεί στο παρελθόν, η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Θοδωρή Αθερίδη, ο Αντώνης Βλοντάκης με την σύζυγό του Κορίνα Στεργιάδου, ο Κώστας Κοκκινάκης με την Σαμάνθα Αποστολοπούλου, η Στέλλα Καλλή, η Ευγενία Σαμαρά και πολλοί άλλοι.
Η συνάντηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Στο Φως» με τον ηθοποιό και τραγουδιστή Θανάση Αλευρά είναι μοναδική. Οι δύο του άλλωστε έδεσαν από την πρώτη στιγμή... Η έκπληξη καραδοκεί και το μείγμα των δυο τους αποδεικνύεται εκρηκτικό. Αισιόδοξοι, αυθεντικοί και αναπάντεχοι υπόσχονται νύχτες εξαιρετικές δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό με ένα πρόγραμμα φρέσκο, φτιαγμένο με εξαιρετικής ποιότητας υλικά, το οποίο έχει την σφραγίδα ενός μοναδικού live party με την σκηνοθετική υπογραφή της Ελένης Γκασούκα.
Ο ηθοποιός - τραγουδιστής Θανάσης Αλευράς φορώντας το πιο ωραίο του χαμόγελο, παίζει, χορεύει, τραγουδάει, μιμείται, με έξυπνες ατάκες, πολύ χιούμορ, κέφι, ζωντάνια και πολύ γέλιο.
«Στο Φως», συμμετέχει η νεαρή και ταλαντούχα τραγουδίστρια Νεκταρήλια που δίνει την δικής της μουσική πινελιά στο πρόγραμμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved