Μαρινέλλα-Βιτάλη-Γλυκερία: Εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα τους
Exodos

Μαρινέλλα-Βιτάλη-Γλυκερία: Εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα τους

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε όπως ήταν φυσικό στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της μουσικής παράστασης «Γυναικεία υπόθεση» με την Μαρινέλλα, την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία.

Η απόλυτα επιτυχημένη συνύπαρξή τους επί σκηνής, θεωρείται το καλλιτεχνικό γεγονός της σεζόν.
Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία με μια εντυπωσιακή πρεμιέρα στο κατάμεστο ΓΚΑΖΙ LIVE, με τη δική τους «Γυναικεία υπόθεση» έχει τραγούδια καρδιάς, τραγούδια μιας μουσικής διαδρομής που χρόνο με το χρόνο γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και για τις τρεις.
Λαμπερές και γοητευτικές οι τρεις ξεχωριστές κυρίες του ελληνικού τραγουδιού - μεγάλες φωνές και σπουδαίες ερμηνεύτριες - σε μια συνάντηση κορυφής μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας.
Γιατί η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία στο ΓΚΑΖΙ LIVE από την έναρξη του προγράμματος δηλώνουν απερίφραστα ότι,
«τις φωνές μας και τα όνειρα κερνάμε, σας τραγουδάμε δεν σταματάμε και δηλώνουμε σταράτα και με πρόθεση η αγάπη γυναικεία είναι υπόθεση».

Η σκηνή γεμίζει με την παρουσία τους και τα τραγούδια γίνονται ένα με το μεγάλο χειροκρότημα του κοινού που τις αποθεώνει και υποκλίνεται στο ταλέντο τους αλλά και στο καλοσχεδιασμένο πρόγραμμα που υπηρετούν.

Η Γλυκερία που έχει σφραγίσει με τις αψεγάδιαστες ερμηνείες της πολλά και απαιτητικά είδη του τραγουδιού ξεκινάει το πρώτο μέρος και δίνει τη σκυτάλη στην Ελένη Βιτάλη, τη χαρισματική ερμηνεύτρια, όχι μόνο λόγω της ιδιαίτερης χροιάς της φωνής της, αλλά και της προσφοράς της ως δημιουργού πολλών τραγουδιών που έγιναν επιτυχίες.

Ακολουθεί η Μαρινέλλα, η κορυφαία κυρία του ελληνικού τραγουδιού, η μόνη που μπορεί να ταιριάξει μπροστά της η λέξη «μύθος». Με τις αξεπέραστες επιτυχίες της μακρόχρονης καριέρα της, συνεχίζει να συγκινεί θαυμαστές στα πέρατα της γης και συγχρόνως να εμπνέει τις νεότερες γενιές.

Στο πρώτο μέρος η «Γυναικεία υπόθεση» φέρνει τη σφραγίδα των προσωπικών ιδιαίτερων μουσικών επιτυχιών της κάθε μιας ξεχωριστά και οδηγεί στην έκπληξη όπου στο δεύτερο μέρος και οι τρεις μαζί, σε ένα ατόφιο λαϊκό πάλκο ερμηνεύουν, «τραγούδια αντρικά», όλα όσα αγάπησαν, αγαπούν και αγαπάμε, όπως του: Καζαντζίδη, Διονυσίου, Γαβαλά, Μπιθικώτση κ.α

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αποσπώντας το πιο δυνατό χειροκρότημα του κοινού στο ΓΚΑΖΙ LIVE, έναν από τους μεγαλύτερους και πιο σύγχρονους χώρους της Αθήνας.

Την πρεμιέρα της «Γυναικείας υπόθεσης» απόλαυσαν η Κάτια Δανδουλάκη που επισκέφθηκε την Μαρινέλλα στα καμαρίνια για να την συγχαρεί, ο Δημήτρης Παπάζογλου, η Ζέτα Μακρυπούλια με την παρέα της αλλά και η Βάσω Λασκαράκη.

Το πρόγραμμα επιμελούνται ο Στέλιος Φωτιάδης, ο Δημήτρης Μαργιολάς και ο Θανάσης Βασιλάς.

Η σκηνογραφία είναι του μοναδικού Μανόλη Παντελιδάκη ενώ η σκηνοθεσία και τα καταπληκτικά video art είναι του Νίκου Σούλη.

Συμμετέχει μια 13μελής ορχήστρα σπουδαίων μουσικών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved