«Ο πρίγκιπας της φωτιάς»: Συνάντηση γνωριμίας για τους συντελεστές
Exodos

«Ο πρίγκιπας της φωτιάς»: Συνάντηση γνωριμίας για τους συντελεστές

 Όλοι οι συντελεστές της νέας καθημερινής σειράς ο «Πρίγκιπας της Φωτιάς» άφησαν για λίγο τα γυρίσματα και πέρασαν μια πολύ όμορφη βραδιά στο Parko.ATH μαζί με τη Διοίκηση του σταθμού.

Ήταν μια ωραία συγκυρία για όλους καθώς είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να μιλήσουν για το ξεκίνημα της σειράς, η οποία θα μας κρατάει το ενδιαφέρον καθημερινά από τη νέα σεζόν, αφού πρόκειται για μια σειρά με μια κορυφαία δημιουργική ομάδα και με ένα καστ εξαίρετων ηθοποιών.

Όλοι οι συντελεστές ήταν εκεί. Ο σεναριογράφος Γιώργος Κυρίτσης, ο σκηνοθέτης της σειράς Χρήστος Δήμας, καθώς και οι αγαπημένοι ηθοποιοί Πέγκυ Σταθακοπούλου, Θέμης Πάνου, Κώστας Αρζόγλου, Βαγγέλης Γερμανός, Μάξιμος Μουμούρης, Φιόνα Γεωργιάδη, Αντίνοος Αλμπάνης, Αλέκος Συσσοβίτης, Αστέριος Πελτέκης, Νάνσυ Μπούκλη, Ελεάννα Στραβοδήμου , Κώστας Φαλελάκης και η Υρώ Λούπη.

Ο «Πρίγκιπας της Φωτιάς» θα προβάλλεται καθημερινά από τη νέα σεζόν και είναι μία ιστορία που ξετυλίγεται αποκαλύπτοντας καλά κρυμμένα μυστικά ανάμεσα σε τρεις οικογένειες. Η αρχή μ’ έναν φόνο, ένα σπίτι που καίγεται, 3 θύματα και η εκδίκηση που γεννιέται από τις στάχτες. Το παραμύθι που δεν πρόλαβε να τελειώσει η ηρωίδα θα φτάσει στο τέλος και ο πρίγκιπας θα τη σώσει από τη φωτιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved