Exodos

Ηλίας Βρεττός: Νούμερο ένα στις τάσεις μέσα σε 4 μόνο μέρες (vid)

Gossip-tv Team

Από την πρώτη κιόλας στιγμή το κοινό «αγκάλιασε» τη νέα δισκογραφική δουλειά του Ηλία Βρεττού, «Σωστό Μου Λάθος», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum σε όλα τα δισκοπωλεία και τα φυσικά σημεία πώλησης.

Οι πωλήσεις του album και η απήχηση των τραγουδιών στο κοινό είναι διαρκώς αυξανόμενες. Μάλιστα, μέσα σε τέσσερις ημέρες αφότου «ανέβηκε» στο YouTube, ένα από τα καινούργια τραγούδια, το «Ώρα Μοναξιάς», σε μουσική Δημήτρη Χάρμα και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, έγινε no1 στις γενικές τάσεις, έχοντας ξεπεράσει τα 150.000 views!

Το «Σωστό Μου Λάθος» περιλαμβάνει 15 τραγούδια, μεταξύ των οποίων τα ήδη γνωστά και αγαπημένα singles «Και Κάτι Ακόμη», «Μια Ιστορία», «Σου Απαγορεύω», «Κατάλαβέ Το» και «Ούτε Μέρα Μακριά Σου», η μεγάλη επιτυχία «Φώναξέ Με» που ήταν no1 στο ραδιοφωνικό airplay για πέντε συνεχόμενες εβδομάδες και έχει ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια YouTube views και το «Η Αγάπη Μπορεί», που βρίσκεται σταθερά στο top20 του ελληνικού airplay chart και έχει πάνω από 1,5 εκατομμύριο views.

Στο μεταξύ, ο Ηλίας Βρεττός συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Tokyo Theater Athens» κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved