Όταν ο Κυριακίδης σταματάει τη… Μουρμούρα
Exodos

Όταν ο Κυριακίδης σταματάει τη… Μουρμούρα

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είναι από τους ηθοποιούς που έχει γίνει γνωστός με το ταλέντο του και όχι με την προσωπική του ζωή ή τις κοσμικές εμφανίσεις του.

Για αυτό τα λόγο, είναι είδηση μια έξοδος του, που βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας. Κάτι τέτοιο συνέβη πριν από λίγες μέρες και μάλιστα σε ένα ιστορικό εστιατόριο: στο «Ηλίας 1958» στο Πεδίον του Άρεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω εστιατόριο είναι στέκι του ηθοποιού, για αυτό και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με τον ιδιοκτήτη και τον σεφ. Πάντως αν κρίνουμε από το μενού του εστιατορίου, ο ηθοποιός είναι λάτρης της κλασικής ελληνικής κουζίνας.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά του, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βίωσε μια διαφορετική θεατρική εμπειρία καθώς υποδύθηκε τη σκληρή διευθύντρια στο μιούζικαλ «Ματίλντα» στο θέατρο Ακροπόλ, ενώ στην τηλεόραση, αν και η «μουρμούρα» στον Alpha, μπήκε στον 7ο κύκλο, συνέχισε να κυριαρχεί στην τηλεθέαση.

Ειδικότερα ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, αν και χώρισε με την εδώ και 6 σεζόν τηλεοπτική του σύζυγο, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και προχώρησε με τη νέα τηλεοπτική του παρτενερ, Κλέλια Ρένεση, το κοινό όχι μόνο δεν… μουρμούρησε, αλλά τους αγκάλιασε. Και αυτή την περίοδο έχουν αρχίσει οι συζητήσεις, αν θα συνεχιστεί η σειρά –φαινόμενο και την επόμενη σεζόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved