Σάββας Γκέντσογλου: Σόλο βραδινή έξοδος στα μπουζούκια μετά τον χωρισμό από την Ηλιάδη! (photos)
Exodos

Σάββας Γκέντσογλου: Σόλο βραδινή έξοδος στα μπουζούκια μετά τον χωρισμό από την Ηλιάδη! (photos)

Μία αρκετά ήρεμη περίοδο στην προσωπική του ζωή βιώνει ο Σάββας Γκέντσογλου ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα. 

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής τα τελευταία δύο χρόνια έχει εγκατασταθεί στην Κύπρο μιας και ανήκει στην ποδοσφαιρική ομάδα ΑΠΟΕΛ και είναι λογικό, να επιζητά συχνά ταξίδια στην Ελλάδα προκειμένου να δει τον γιο του Βασίλη, τον οποίο έχει αποκτήσει με την Αγγελική Ηλιάδη.

Η σχέση τους εδώ και μήνες έχει λάβει τέλος, όμως θα υπάρχει πάντα ένας γερός δεσμός που θα τους ενώνει, ο γιος τους.

Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, που βρέθηκε στην Αθήνα, τον πρώτο άνθρωπο που ήθελε να δει και να αγκαλιάσει ήταν ο μικρός Βασίλης που και εκείνος με τη σειρά του λαχταρούσε να δει τον μπαμπά του.

Χαρούμενος ο Σάββας Γκέντσογλου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με μπαμπά και γιο να φιλιούνται τρυφερά.

Ο ποδοσφαιριστής της Κυπριακής ομάδας όμως θέλησε να θυμηθεί και τις όμορφες στιγμές που μπορεί να χαρίσει η νυχτερινή ζωή της πόλης και βρέθηκε προ ημερών στο κέντρο όπου εμφανίζεται για το φετινό καλοκαίρι ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ήταν μόνος, δεν έδειξε και ιδιαίτερα πρόθυμος να φωτογραφηθεί όταν είδε μπροστά του τον φωτογραφικό φακό αλλά δεν δημιούργησε και φασαρία αφού έτσι και αλλιώς δεν θα μπορούσε να... κρυφτεί. Δείτε παρακάτω το ένα και μοναδικό στιγμιότυπο από τη νυχτερινή του έξοδο, την πρώτη -ουσιαστικά- μετά τον χωρισμό του από την όμορφη τραγουδίστρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved