Ελευθερία Αρβανιτάκη- Γιάννης Κότσιρας: Μια υπέροχη βραδιά στο θέατρο Βράχων (photos)
Exodos

Ελευθερία Αρβανιτάκη- Γιάννης Κότσιρας: Μια υπέροχη βραδιά στο θέατρο Βράχων (photos)

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας ξεκίνησαν την καλοκαιρινή τους περιοδεία από το θέατρο Βράχων εχθές, Τετάρτη 26 Ιουνίου. 

Οι δυο αυτοί καλλιτέχνες δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Και οι δυο αποτελούν δυο από τα μεγαλύτερα και αγαπητά ονόματα στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας συναντήθηκαν επί σκηνής, μετά από 20 σχεδόν χρόνια και ένωσαν τις φωνές και τις επιτυχίες του παρασύροντας το κοινό σε μία μεγάλη χορωδία.

Οι επιτυχημένες εμφανίσεις του το χειμώνα στη νυχτερινή Αθήνα τους έκανε να πουν το ναι σε μία μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία που ξεκίνησε εχθές από το θέατρο Βράχων.

Απ’ το «Δυνατά» και της «Καληνύχτας τα φιλιά» ως το «Κάθε φορά» και το «Εφάπαξ» αλλά και με αναφορές σε κλασσικά λαϊκά τραγούδια, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας παρέσυραν μαζί τους το κοινό σε μία μαγική βραδιά και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που βρέθηκε στο θεάτρο Βράχων για να τους απολαύσει.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv κατέγραψε ορισμένες στιγμές των ερμηνευτών on stage και σας τις παρουσιάζει στην gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved