«Η Σταχτοπούτα» με τον Κώστα Βουτσά και οι εκπλήξεις στη σκηνή (Video)
Exodos

«Η Σταχτοπούτα» με τον Κώστα Βουτσά και οι εκπλήξεις στη σκηνή (Video)

Κάθε Κυριακή στην παιδική σκηνή του Θεάτρου Broadway μπορεί κανείς να απολαύσει το διάσημο έργο του Charles Perrault «Η Σταχτοπούτα» σε μορφή μιούζικαλ.

Τα μελωδικά τραγούδια, οι όμορφες μελωδίες και οι εντυπωσιακές χορογραφίες είναι τα βασικά εργαλεία αυτής της διαδραστικής υπερπαραγωγής που στόχο έχει όχι μόνο να διασκεδάσει τους μικρούς θεατρόφιλους και να καλλιεργήσει την φαντασία τους αλλά να τους μεταδώσει και αξίες όπως ο σεβασμός, η δικαιοσύνη και η δύναμη της αληθινής αγάπης.

Μία αγαπημένη ιστορία, με παραμυθένιες εικόνες και ηθικά διδάγματα. Μία φαντασμαγορική παράσταση γεμάτη ζωτικά μηνύματα για όλη την οικογένεια.

Χωρίς διδακτισμό αλλά με χιούμορ και φαντασία ο ''βασιλιάς'' του ελληνικού θεάτρου, Κώστας Βουτσάς, ενώνει τις δυνάμεις του στον ομώνυμο ρόλο επί σκηνής με τους Σπύρο Μπιμπίλα, Ευτυχία Φαναριώτη, Τέτα Καμπουρέλη, Γιάννο Παπαευσταθίου, Άκη Δήμα, Έφη Κιούκη, Νικόλα Γεωργανή, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Ιωάννα Μαρμάρου και Γεωργία Πλουσιάδη. Στον ρόλο της Σταχτοπούτας η λαμπερή Μυριέλλα Κουρεντή. Τον πολυμελή θίασο και τα βήματα των ηρώων οδηγεί μουσικά ο μαέστρος Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Πρόκειται για μία παράσταση υπερθέαμα που κρατάει από την αρχή μέχρι το τέλος αμείωτο το ενδιαφέρον κάθε μικρού και μεγάλου θεατή, βασίζεται έντονα στις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους και ισορροπεί απόλυτα την περιπέτεια και την ένταση με την συγκίνηση και την τρυφερότητα.

Μάλιστα, στη σκηνή ανεβαίνουν ηθοποιοί που αποτελούν έκπληξη και σίγουρα μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό όταν τους είδαμε!

Έκπληξη φυσικά αποτελεί και η Τέτα Καμπουρέλη, η οποία για άλλη φορά συμμετέχει σε θεατρική παράσταση και αποδεικνύει το ταλέντο της.

To gossip-tv.gr βρέθηκε εκεί και έχουμε εξασφαλίσει για εσάς ένα βίντεο μέσα από το οποίο μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την παράσταση.

Δείτε το εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved