Μαγική βραδιά με τη Μαρινέλλα για την Ελπίδα! Ήταν όλοι εκεί! (photos)
Exodos

Μαγική βραδιά με τη Μαρινέλλα για την Ελπίδα! Ήταν όλοι εκεί! (photos)

Μία μαγική βραδιά φιλοξενήθηκε χθες στο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με πρωταγωνίστρια τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα.  

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, έχοντας πλέον και την ιδιότητα της "Καλλιτένχη για την Ελπίδα" δια βίου, όπως την ανακήρυξε η προέδρος του συλλόγου Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη πριν από μερικές ημέρες, χάρισε σε όσους έσπευσαν να την απολαύσουν σε αυτή τη μοναδική συναυλία, ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι.

Τη συναυλία με τίτλο "Μαρινέλλα-Ο μύθος" που έγινε για καλό σκοπό αφού μέρος των εσόδων των παραστάσεων θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, παρακολούθησε πλήθος επωνύμων και καλλιτεχνών. Ανάμεσά τους ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Γιώργος Θεοφάνους με τη σύζυγό του, Βίλλυ, η Ήβη Αδάμου με τον Μιχάλη Κουϊνέλη, η Σάσα Σταμάτη και πολλοί ακόμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συναυλία «ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ – Ο ΜΥΘΟΣ» μετά τη χθεσινή πρώτη sold out παράσταση ανακοινώθηκε ότι θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved