Τα 'σπασαν Φερεντίνος και Παπαδόπουλος σε έξοδό τους! Πού τους εντοπίσαμε να διασκεδάζουν; (photos)
Exodos

Τα 'σπασαν Φερεντίνος και Παπαδόπουλος σε έξοδό τους! Πού τους εντοπίσαμε να διασκεδάζουν; (photos)

Χρήστος Φερεντίνος και Σπύρος Παπαδόπουλος έκαναν βραδινή έξοδο και το διασκέδασαν με την ψυχή τους! 

Οι δύο παρουσιαστές απόλαυσαν το πρόγραμμα στο Περιβόλι του Ουρανού και χάρηκαν την επιτυχημένη όσο και δυνατή ομάδα των Χρήστου Νικολόπουλου, Πίτσας Παπαδοπούλου, Στέλιου Διονυσίου και Ευτυχίας Μητρίτσα οι οποίοι συνεχίζουν με επιτυχία τις εμφανίσεις τους.

Στο Περιβόλι του Ουρανού, ο αγαπημένος Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, ο υπέροχος Στέλιος Διονυσίου και η Ευτυχία Μητρίτσα, μια τραγουδίστρια της νέας γενιάς ανεβάζουν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, εραστής του καλού τραγουδιού, ανέβηκε στην πίστα μετά από πρόσκληση των καλλιτεχνών και τραγούδησε γοητεύοντας τους θαμώνες. Δεν έλειψαν τα αστεία και τα χειροκροτήματα ούτε από τον Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος απόλαυσε μια βραδιά αυθεντικής διασκέδασης.

Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος το οποίο συνοδεύει μια ορχήστρα με άριστους μουσικούς, έχει αναλάβει ο Νίκος Στρατηγός.

Το ανανεωμένο και καλόγουστο Περιβόλι του Ουρανού εκτός από ένα υπέροχο πρόγραμμα προσφέρει και ένα εξαιρετικά ποιοτικό φαγητό με γεύσεις που ξεχωρίζουν, φτιαγμένο με μεράκι και φροντίδα.

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά διασκέδασης των δύο αντρών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved