Λάκης Λαζόπουλος- Αιμίλιος Χειλάκης: Συνεργασία έκπληξη- Μαζί το χειμώνα!
Exodos

Λάκης Λαζόπουλος- Αιμίλιος Χειλάκης: Συνεργασία έκπληξη- Μαζί το χειμώνα!

Μια συνεργασία που λίγοι περίμεναν. Ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Αιμίλιος Χειλάκης θα βρεθούν το χειμώνα στην ίδια θεατρική σκηνή, έχοντας στο πλευρό τους την Αθηνά Μαξίμου. 

Η αλλαγή σχεδίων του Αιμίλιου Χειλάκη έφερε μια αναπάντεχη συνεργασία για το θεατρόφιλο κοινό.

Ο ηθοποιός, αν και σχεδίαζε να ανεβάσει τον «Δράκουλα», αποφάσισε να αλλάξει τα σχέδια του, λόγω των απαιτήσεων που έχει η συγκεκριμένη παραγωγή και των εξειδικευμένων μέτρων που έχουν ανακοινωθεί για τον πολιτισμό λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και να προχωρήσει με ένα ολιγοπρόσωπο έργο.

Έτσι τελικά ο Αιμίλιος Χειλάκης με τον θεατρικό παραγωγό Κάρολο Παυλάκη συμφώνησαν να ανεβάσουν το εμβληματικό έργο του Χάρολντ Πίντερ «Προδοσία». Πέρα από τον Αιμίλιο Χειλάκη, στην εν λόγω παράσταση θα πρωταγωνιστούν επίσης ο Λάκης Λαζόπουλος και η Αθηνά Μαξίμου.

Μέσα από αυτό το έργο παρακολουθούμε δύο άντρες, στενοί φίλοι -και συνεργάτες- και μία γυναίκα, η οποία είναι σύζυγος του ενός και ερωμένη του άλλου. Μια ιστορία που η αφήγηση της ξεκινάει από το τέλος, όταν τα τρία πρόσωπα έχουν πάρει διαφορετικούς δρόμους και πηγαίνει πίσω, στην αρχή της γνωριμίας τους. Η δράση ξεκινάει την άνοιξη του 1977 και ολοκληρώνεται τον χειμώνα του 1968. Στην πρώτη σκηνή η Έμμα και ο Τζέρι, βρίσκονται δύο χρόνια μετά τη διάλυση της εξωσυζυγικής τους σχέσης. Η Έμμα ενημερώνει τον πρώην εραστή της ότι πρόκειται να πάρει διαζύγιο από τον Ρόμπερτ, σύζυγό της και καλύτερο φίλο του Τζέρι. Το έργο ανέβηκε πρώτη φορά στο Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας, τον Νοέμβριο του 1978.

Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο στο θέατρο Βρετάνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved