Μαγική βραδιά στο Ηρώδειο με τη Μαρινέλλα και τον Μάριο Φραγκούλη! Οι λαμπερές παρουσίες
Exodos

Μαγική βραδιά στο Ηρώδειο με τη Μαρινέλλα και τον Μάριο Φραγκούλη! Οι λαμπερές παρουσίες

Μία μαγική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν προχθές (3/9) στον Αρχαίο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Μαρινέλλας με τον Μάριο Φραγκούλη

Με τέτοιες φωνές, ήταν δεδομένο ότι η βραδιά θα εξελιχθεί σε ένα μαγικό ταξίδι και γι' αυτό το Ηρώδειο από νωρίς άρχισε να γεμίζει από λαμπερές παρουσίες που έσπευσαν να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Τόσο η Μαρινέλλα όσο και ο Μάριος Φραγκούλης πράγματι χάρισαν μαγικές ερμηνείες στο κοινό που δεν σταμάτησε να τους χειροκρατάει και να τους αποθεώνει.

Ανάμεσα στο πλήθος φυσικά ήταν και η κόρη της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού, η Τζωρτζίνα μαζί με τον σύζυγό της Τίμο Δασκαλόπουλο τους οποίους είχαμε να δούμε πολύ καιρό κάπου δημόσια.

Αυτή ουσιαστικά ήταν και η πρώτη επίσημη εμφάνιση του εγγονού της Μαρινέλλας, του Δημήτρη ο οποίος βρίσκεται στην εφηβεία και φυσικά είχε κάθε λόγο να θέλει να βρίσκεται στην πρώτη θέση των καθισμάτων στο Ηρώδειο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι έχει ακόμα ένα παιδί, μία κόρη, τη Μελίνα. Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved