«Βουνό» τα λουλούδια στον Αργυρό- Οι επώνυμοι που βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο
Exodos

«Βουνό» τα λουλούδια στον Αργυρό- Οι επώνυμοι που βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα εμφανίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Αρκετοί επώνυμοι ήταν εκεί για να ακούσουν από κοντά τους δυο καλλιτέχνες.

Για άλλη μια φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποθεώθηκε από το κοινό του, καθώς όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, τον τραγουδιστή «αγκάλιαζε» επάνω στη σκηνή ένα βουνό από λουλούδια και μάλιστα αναγκάστηκε να πατήσει επάνω στα καλάθια λουλουδιών προκειμένου να μπορούν να τον βλέπουν οι θαυμαστές του.

H Ανδρομάχη Δημητροπούλου, ο αθλητής Παναγιώτης Ταχτσίδης και η σύντροφός του Ζέτα Θεοδωροπούλου εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv, να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρο.

Στη μουσική σκηνή βρέθηκε και η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, η οποία ήταν εκεί για να απολαύσει τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα.Η κούκλα τραγουδίστρια μάγεψε το κοινό με την υπέροχη φωνή της, και δεν είναι τυχαίο που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Η Ανδρομάχη θα βρεθεί στο Τορίνο της Ιταλίας στα πλαίσια του 66ο διαγωνισμού της Eurovision, όπου θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Ela».

Το ίδιο βράδυ ήταν εκεί και ο ποδοσφαιριστής, Παναγιώτης Ταχτσίδης μαζί με την γυναίκα του, Ζέτα Θεοδωροπούλου, άφησαν για λίγο τις οικογενειακές υποχρεώσεις για να διασκεδάσουν!

Για την έξοδο της η Ζέτα, επέλεξε ένα τέλειο πράσινο σακάκι, συνδυάζοντάς το με μια πράσινη φούστα και ένα μαύρο μπλουζάκι . Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης φόρεσε ένα τζιν και μια ιδιαίτερη μπλούζα με τρύπες, ενώ για πανωφόρι επέλεξε ένα μαύρο leather jacket.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό απο την gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης

Eurovision 2022: Είναι επίσημο: Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου με το Ela θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο

Eurovision: Αυτό είναι το τραγούδι του Good Job Nicky που δεν θα ταξιδέψει στο Τορίν

Οι επώνυμοι που διασκέδασαν στον Κωνσταντίνο Αργυρό και στην Ελένη Φουρέιρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved