Μία ξεχωριστή μουσική βραδιά με... «Τα Λογοκριμένα»!
Exodos

Μία ξεχωριστή μουσική βραδιά με... «Τα Λογοκριμένα»!

H συναυλία με τίτλο «Τα Λογοκριμένα», επέστρεψε με αφηγητές τους αγαπημένους μας ηθοποιούς των «Άγριων Μελισσών», Ελένη Καρακάση και Λεωνίδα Κακούρη και με ερμηνευτές τον Κώστα Μακεδόνα και τη Ρίτα Αντωνοπούλου

Η μουσική παράσταση «Τα Λογοκριμένα» του Δημήτρη Χαλιώτη επέστρεψε έπειτα από δυο χρόνια και πάλι στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας».

Ο Κώστας Μακεδόνας και η Ρίτα Αντωνοπούλου ήταν εκείνοι που ερμήνευσαν τα λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια τα οποία απαγορεύτηκαν και χλευάστηκαν το 1937.

Οι καλλιτέχνες αποθεώθηκαν από το κοινό, καθώς έδωσαν πάνω στη μουσική σκηνή τον καλύτερό τους εαυτό, προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση.

Στη μουσική παράσταση που συγκίνησε οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν, ερμήνευσαν μια σειρά από σπουδαία τραγούδια που πιάστηκαν στη μέγκενη της λογοκρισίας από το ρεμπέτικο μέχρι το λαϊκό και το αστικό τραγούδι. Τραγούδια με την υπογραφή των Θεοδωράκη, Τσιτσάνη, Χατζιδάκι, Βαμβακάρη, Καλδάρα, Ξαρχάκου, Λοΐζου, Σαββόπουλου, Καραΐνδρου, Κηλαηδόνη, Πάνου και άλλων σπουδαίων δημιουργών.

Δείτε την gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Phil Collins: Ρίγη συγκίνησης στην τελευταία του συναυλία! Αποθεώθηκε τραγουδώντας καθιστός!

Maluma: Κοσμοσυρροή στη συναυλία του - Εκθαμβωτική η Ελένη Φουρέιρα (exclusive pics/vid)

Μποφίλιου: Απαντά στις αντιδράσεις για τη συμμετοχή της στην αντιπολεμική συναυλία για την Ουκρανία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved