Οι πρωταγωνιστές του Σασμού καταχειροκρότησαν Πρωτόπαππα- Νούσια- Αμούτζα στο θέατρο Βράχων
Exodos

Οι πρωταγωνιστές του Σασμού καταχειροκρότησαν Πρωτόπαππα- Νούσια- Αμούτζα στο θέατρο Βράχων

Η τραγωδία του Σοφοκλή «Φιλοκτήτης» παρουσιάζεται το καλοκαίρι του 2022 σε επιλεγμένα θέατρα και Φεστιβάλ της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η πρεμιέρα έγινε στη Θεσσαλονίκη ενώ το βράδυ της Δευτέρας 04 Ιουλίου η παράσταση ανέβηκε στο θέατρο Βράχων.

Γεμάτο συμβολισμούς και μια μεταφυσική φόρτιση, ο «Φιλοκτήτης» είναι από τα τελευταία και πιο πολυεπίπεδα έργα του Σοφοκλή. Εξερευνά με τρόπο εντυπωσιακό τα ηθικά όρια στην επιδίωξη του οφέλους, της αριστείας και της δόξας. Σε ένα βαθύτερο επίπεδο, αγγίζει το ζήτημα της υποχρέωσης του ανθρώπου απέναντι σε μια θεϊκή βούληση και στην ίδια του τη μοίρα, ενώ μελετά διεξοδικά τον σωματικό και συναισθηματικό πόνο και την συσχέτισή τους με το μυαλό και το πνεύμα.

Το ρόλο του Φιλοκτήτη ερμηνεύει ο Τάσος Νούσιας, στο ρόλο του Νεοπτόλεμου ο Γιώργος Αμούτζας ενώ στο ρόλο πρόκληση του πολυμήχανου Οδυσσέα η Μαρία Πρωτόπαππα. Στη σκηνή ανεβαίνει ένας 6μελής χορός ταλαντούχων ηθοποιών: Βαγγέλης Κρανιώτης, Βαγγέλης Μάγειρος, Τάσος Θεοφιλάτος, Παντελής Αρουσαλίδης, Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος, Μάρκος Γέττος.

Την παράσταση παρακολούθησαν όλοι σχεδόν οι ηθοποιοί της σειράς Σασμός, οι οποίοι και καταχειροκρότησαν την Μαρία Πρωτόπαππα, τον Τάσο Νούσια και τον Γιώργο Αμούτζα.

Ο Στέλιος Μάινας, ο Δημήτρης Λάλος, η Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου με τον σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη, ο Μιχάλης Αεράκης και πολλοί ακόμη ηθοποιοί από τον Σασμό και όχι μόνο έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στους πρωταγωνιστές.

Δείτε ποιοι βρέθηκαν στο θέατρο Βράχων στην gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αμούτζας: Αποκάλυψε on camera τον ρόλο που θα έκανε στις Άγριες Μέλισσες και μείναμε άφωνοι

Σασμός: Η Μαρία Πρωτόπαππα στην πιο απρόσμενη απάντηση για το μέλλον της Μαρίνας στη σειρά

Τάσος Νούσιας: Η ηλικία, ο ρόλος στη νέα σειρά του Alpha Σασμός και η κούκλα σύζυγός του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved