Placebo: Ακυρώνεται η προγραμματισμένη τους συναυλία στη Θεσσαλονίκη- Η επίσημη ανακοίνωση!
Exodos

Placebo: Ακυρώνεται η προγραμματισμένη τους συναυλία στη Θεσσαλονίκη- Η επίσημη ανακοίνωση!

Οι Placebo ανακοίνωσαν την ακύρωση της συναυλίας τους, η οποία και ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Τετάρτης 20 Ιουλίου 2022. 

Είναι ένα από τα πιο διάσημα συγκροτήματα, που έχουν γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Μετά την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα στο Rockwave Festival του 1999, οι Placebo έχουν μοιραστεί 11 αξέχαστες εμφανίσεις με το ένθερμο ελληνικό κοινό επιστρέφοντας τη λατρεία που τους δείχνει σταθερά για παραπάνω από είκοσι χρόνια. Το συγκρότημα είχε προγραμματίσει συναυλία στη Θεσσαλονίκη σήμερα, 20 Ιουλίου, η οποία και ακυρώθηκε.

Το συγκρότημα εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εξηγούσε ότι μέλος της μπάντας του συγκροτήματος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας: "Με μεγάλο σεβασμό και λύπη, και λόγω ασθένειας μέσα στην μπάντα και μετά από συμβουλή γιατρού, πρέπει να ακυρώσουμε το σόου μας στη Μονή Λαζαριστών της Θεσσαλονίκης απόψε το βράδυ. Ειλικρινά εκφράζουμε τη συγγνώμη μας για την απογοήτευση που δημιουργείται. Μας πονάει τρομερά που σας απογοητεύουμε, ειδικά την τελευταία στιγμή. Έχοντας μία ημέρα ξεκούρασης και ανάρρωσης, θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το αυριανό σόου στην Αθήνα. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα εισιτήριά σας για απόψε στα σημεία αγοράς τους. Eυχαριστούμε για την κατανόηση. Ειρήνη και αγάπη. Brian και Stefan».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση τους στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/CgPDb8HNi6a

H ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Με λύπη η εταιρεία παραγωγής και το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών ανακοινώνουν την ακύρωση της αποψινής συναυλίας των PLACEBO λόγω ασθενείας όπως ανακοίνωσε και το ίδιο το συγκρότημα, και ενώ είχε ετοιμαστεί ο χώρος, είχε ολοκληρωθεί και δοκιμαστεί ο ήχος και ήταν όλα έτοιμα να γίνει η συναυλία στην ώρα της.

Η απόφαση αυτή μας καθιστά αναγκαστικά έκθετους στους εκατοντάδες θεατές που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια και ειδικότερα σε αυτούς που δεν θα το πληροφορηθούν εγκαίρως και θα έρθουν στη Μονή Λαζαριστών, αρκετοί από μακριά. Ζητούμε την κατανόηση σας και περιμένουμε νεότερες ανακοινώσεις από την εταιρεία παραγωγής και από το συγκρότημα για να μάθουμε τον σοβαρό λόγο για την μη εμφάνιση των καλλιτεχνών. Μείνετε συντονισμένοι, για να αποφύγετε την ταλαιπωρία».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved