Μελίνα Ασλανίδου- Μύρωνας Στρατής- Γρηγόρης Πετράκος: Εκρηκτική πρεμιέρα στην Πάτρα
Exodos

Μελίνα Ασλανίδου- Μύρωνας Στρατής- Γρηγόρης Πετράκος: Εκρηκτική πρεμιέρα στην Πάτρα

Κέφι και αξέχαστες μουσικές στιγμές επιφύλασσε η πρεμιέρα της Μελίνας Ασλανίδου, όπου θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο για τη χειμερινή σεζόν στο εμβληματικό “Χάραμα” στην καρδιά της Πάτρας μαζί με τους Μύρωνα Στρατή, Γρηγόρη Πετράκο, Αχιλλέα Αγγελόπουλο, Μαρία Ζούκα και Άννα Κακολύρη, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Νίκου Σούλη.

Στην Πάτρα ταξίδεψαν δημοσιογράφοι και επώνυμοι από την Αθήνα για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα της Μελίνας Ασλανίδου και της παρέας της.

IMG_1979new.jpg
Μελίνα Ασλανίδου - Χάρης Σιανίδης

Οι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν από τους επιχειρηματίες Ηλία και Αλέξανδρο Οικονόμου στην όμορφη πόλη της Πάτρας, τους κεντρικούς πεζοδρόμους Ρήγα Φεραίου και Αγ. Νικολάου, γευματίζοντας στο place to be “BeerBarQ”, ενώ μαζί με πολλούς επώνυμους καλεσμένους, που ταξίδεψαν αποκλειστικά για την πρεμιέρα από την Αθήνα, διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, απολαμβάνοντας τους λαμπερούς καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό!

IMG_2004.jpg
Αχιλλέας Αγγελόπουλος - Γρηγόρης Πετράκος

Ο Νίκος Αναδιώτης, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με τη σύζυγό του, Μαρία Δήμου, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Εύη Αδάμ, βρέθηκαν στο Χάραμα για να απολαύσουν το πρόγραμμα.

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved