Να τι κάνουν οι παίκτες του J2US μετά από τις πρόβες! Σε ποιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασαν;
Exodos

Να τι κάνουν οι παίκτες του J2US μετά από τις πρόβες! Σε ποιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασαν;

Αυτό που επιμένουν να λένε όλοι όσοι συμμετέχουν φέτος στο J2US αποδεικνύεται ότι ισχύει στο 100%. Ότι δηλαδή είναι μία πολύ καλή παρέα μέσα στην οποία έχουν δημιουργηθεί πολύ δυνατές φιλίες.

Και για του λόγου το αληθές, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv εξασφάλισε φωτογραφίες από βραδινή έξοδο κάποιων από τους παίκτες του Just The two of Us που μας κρατάει συντροφιά κάθε βράδυ Σαββάτου.

Λίγο μετά τις πρόβες τους, κάποιοι από τους παίκτες έφυγαν για να διασκεδάσουν και μάλιστα το ευχαριστήθηκαν μέχρι το πρωί στο Cabana live stage.


Η Βίκυ Κουλιανού, η Ματίνα Νικολάου, ο Βασίλης Πορφυράκης, ο Κώστας Αγέρης και ο Dj Valedino που ήταν ζευγάρι με την Τζένη Κατσίγιαννη έως το 4o live, απήλαυσαν την τραγουδίστρια στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Βασίλη Τερλέγκα και τον Αλέκο Ζαζόπουλο σε ένα καθαρά λαϊκό σχήμα.

Το μουσικό ταξίδι που ξεκίνησε με τους καλλιτέχνες του σχήματος είχε δύο ευχάριστες προσθήκες, αυτές του Βασίλη Πορφυράκη και του Κώστα Αγέρη που πήραν το μικρόφωνο και τραγούδησαν και εκείνοι.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved