Το μεγαλύτερο anniversary party των Δυτικών προαστίων- Ήταν όλοι εκεί!
Exodos

Το μεγαλύτερο anniversary party των Δυτικών προαστίων- Ήταν όλοι εκεί!

Πλήθος φίλων και συνεργατών αλλά και πολλούς επώνυμους καλεσμένους από τον δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας, που έσπευσαν να ευχηθούν για το γενέθλιο πάρτυ  καταστημάτων στο Περιστέρι. 

Οι επιχειρηματίες Σάκης Κατσούλης, Μπάμπης Χρονόπουλος, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Σέμπρος, Κωνσταντίνα και Μαρία Στεφανίδου υποδέχθηκαν από νωρίς το απόγευμα φίλους και γνωστούς στο anniversary party στα δυτικά προάστια.

Μαρία Στεφανίδου-Γιώργος Σέμπρος-Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος-Κωνσταντίνα Στεφανίδου-Ανδρέας Παχατουρίδης-Σάκης Κατσούλης-Γιώργος Τσαλίκης-Λευτέρης Πανταζής-Μπάμπης Χρονόπουλος

Μέρος των εσόδων του anniversary party διατέθηκε στο σύλλογο “Πνοή Αγάπης” για την κοινωνική και συναισθηματική στήριξη ανθρώπων με καρκίνο και των οικογενειών τους. Η βραδιά απογειώθηκε από το μαγικό live performance των Yucatan και πλήθος πυροτεχνημάτων που φώτιζαν ασταμάτητα τον ουρανό!

Μπάμπης Χρονόπουλος-Μαρία Στεφανίδου-Σάκης Κατσούλης-Κωνσταντίνα Στεφανίδου-Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος-Γιώργος Σέμπρος-Λιάνα Θεολόγου

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι διασκέδασαν στον ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο χώρο του “Sempre Cafe”,

Ζήνα Κουτσελίνη-Μαρίνα Λαμπροπούλου-Χάρης Σιανίδης

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι φίλοι και οι συνεργάτες των επιχειρηματιών είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και το “Invoid Fashion” αλλά και το “KM Invoid Woman”

Σάκης Κατσούλης-Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Δείτε φωτογραφίες από το μεγάλο πάρτι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved