Ο χορός Βίσση- Καρβέλα, η ολόσωμη φόρμα της Τσιμτσιλή, και το φόρεμα- «φίδι» της Σρόιτερ
Exodos

Ο χορός Βίσση- Καρβέλα, η ολόσωμη φόρμα της Τσιμτσιλή, και το φόρεμα- «φίδι» της Σρόιτερ

Γιορτινές ημέρες και οι επώνυμοι έβαλαν τα καλά τους και βγήκαν και διασκέδασαν.

Η Άννα Βίσση βρέθηκε με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται οι Μελισσες με τη Δέσποινα Βανδή και έγινε χαμός.

Η μεγάλη on stage συνάντηση έγινε και οι τυχεροί που βρέθηκαν το βράδυ των Χριστουγέννων στο Έναστρον είχαν τη χαρά να δουν μοναδικές στιγμές μουσικής συνύπαρξης. Η Άννα Βίσση παρακολούθησε το πρόγραμμα του Χρήστου Μάστορα και της Δέσποινας Βανδή και τους αποθέωνε από τα stories της στο Instagram. Η απόλυτη σταρ δεν έκατσε στιγμή στον καναπέ αλλά ήταν συνέχεια όρθια και χόρευε μαζί με την κόρη της, Σοφία, στους ρυθμούς και στις επιτυχίες του συγκροτήματος Μέλισσες αλλά και της Δέσποινας Βανδή. Το κάλεσμα από τους τραγουδιστές δεν άργησε να έρθει και η Άννα βρέθηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί τους.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί και κατέγραψε όσα έγιναν το βράδυ των Χριστουγέννων on stage, αλλά και τη συνάντηση του Βασίλη Μπισμπίκη με την Άννα Βίσση:

Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Το ίδιο νυχτερινό κέντρο επέλεξαν για τη διασκέδασή τους και άλλα επώνυμα ζευγάρια. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, φορώντας μια ολόσωμη μαύρη φόρμα, βρέθηκε στο Έναστρον και απόλαυσε μαζί με το σύζυγό της, Θέμη Σοφό, το πρόγραμμα του Χρήστου Μάστορα και της Δέσποινας Βανδή. Το ίδιο βράδυ ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv πέτυχε τον Λευτέρης Πετρούνια με τη Βασιλική Μιλλούση οι οποίοι πήγαν να απολαύσουν τον κουμπάρο τους, Χρήστο Μάστορα, αλλά και τον Αντώνη Σρόιτερ με τη σύζυγό του, Ιωάννα, η οποία φόραγε ένα μαύρο μίνι φόρεμα που αξίζει να δεις στην gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved