Μάστορας: Είναι περήφανος νονός- Οι ευχές στη βαφτιστήρα του και οι φωτό με την οικογένεια Πετρούνια
Showbiz

Μάστορας: Είναι περήφανος νονός- Οι ευχές στη βαφτιστήρα του και οι φωτό με την οικογένεια Πετρούνια

Ο Χρήστος Μάστορας έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην βαφτιστήρα του, την μικρή Σοφία, την μεγαλύτερη κόρη της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια, η οποία είχε τα γενέθλιά της και έγινε τριών ετών. 

Η οικογένεια της μικρής διοργάνωσε για εκείνη ένα μικρό πάρτι για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα τρίτα γενέθλιά της, με χαμόγελο, κέφι και πολύ όμορφη διάθεση.

Ο Χρήστος Μάστορας, που είναι ο νονός της μικρής Σοφίας, δεν μπορούσε να λείπει από το πάρτι γενεθλίων της και φυσικά απαθανάτισε τη στιγμή. Ο frontman από το συγκρότημα "MELISSES" απαθανάτισε τη στιγμή που η μικρούλα έσβηνε τα κεράκια της και φυσικά δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μεταφέροντας τις πιο τρυφερές ευχές στην μικρή Σοφία.

Ο Χρήστος Μάστορας έγραψε στην δημοσίευσή του: "4 Νοέμβρη... Χρόνια πολλά μικρή μου Σοφία! Ευχαριστούμε που φωτίζεις τις ζωές μας και που χωρίς να το γνωρίζεις μας κάνεις «Σοφ-ότερους». Τις ώρες που όλη η οικογένεια -της οποίας μέλος νιώθω κι εγώ- κάνει ένα κύκλο γύρω από τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, τότε ακριβώς είναι και που νιώθει και τη μεγαλύτερη ευτυχία.

Τα παιδιά είναι το νόημα της ζωής, τα παιδιά είναι η ελπίδα, η αγνότητα και η πηγή ευτυχίας. Εύχομαι σε όλους να έχουν την τύχη να αναλάβουν την ευθύνη ενός νονού, ενός δασκάλου, ενός γονιού. Εύχομαι στη Σοφία να τα 100στίσει αρχικά και κάποτε να νιώσει κι εκείνη με τη σειρά της ο,τι νιώθω εγώ σε κάθε επίσκεψη στο Πετρουνέικο! ❤️❤️

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved