Μιλλούση- Πετρούνιας: Οι κόρες τους ξεκίνησαν... την προπόνηση- Η φωτό από το γυμναστήριο!
Showbiz

Μιλλούση- Πετρούνιας: Οι κόρες τους ξεκίνησαν... την προπόνηση- Η φωτό από το γυμναστήριο!

Η Βασιλική  Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας αποφάσισαν να γυμναστούν μαζί με τις κόρες τους, Λένια και Σοφία, και το αποτέλεσμα ήταν εκείνο που μας κατέπληξε!

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι ότι έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τις κορούλες τους να τους έχουν κλέψει την καρδιά.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση ασχολούνται επαγγελματικά με την γυμναστική και μάλιστα έχουν καταφέρει πολλές διακρίσεις, εκείνος στους κρίκους, όπου και πρόσφατα κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, και εκείνη στην ρυθμική γυμναστική. Μάλιστα λατρεύουν τη δουλειά τους και αποφάσισαν να μάθουν και στα δυο τους γλυκύτατα κοριτσάκια, την Λένια και τη Σοφία να κάνουν ασκήσεις και να αγαπήσουν τον αθλητισμό.

Οι δυο γονείς είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα προσωπικά τους προφίλ στα social media και πολύ συχνά ανεβάζουν περιεχόμενο, τόσο από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, όσο και από την καθημερινότητά τους ως γονείς. Αυτή τη φορά, η Βασιλική Μιλλούση έκανε την έκπληξη και πόσταρε μερικές φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση των κοριτσιών, που πήγε φανταστικά!

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved