Πετρούνιας: Η πρώτη ανάρτηση μετά από την κατάκτηση του χρυσού: «Οι δοκιμασίες με έκαναν άτρωτο»
G-Sports

Πετρούνιας: Η πρώτη ανάρτηση μετά από την κατάκτηση του χρυσού: «Οι δοκιμασίες με έκαναν άτρωτο»

Η σημερινή ημέρα ήταν για τον Λευτέρη Πετρούνια ιστορική, μιας και κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλητή για έκτη φορά, με το όνομά του να γράφει ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό. 

Δεν είναι τυχαίο ότι τον έχουν χαρακτηρίσει ως "βασιλιά των κρίκων", μιας και ο ίδιος φαίνεται ότι με σκληρή προσπάθεια και επιμονή μπορεί να καταφέρει τα πάντα και να πάει ένα βήμα παραπέρα την καριέρα του!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε μετά από ένα χρόνο απουσίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μόναχο με αέρα πρωταθλητή, μιας και ο ίδιος είχε δουλέψει πολύ σκληρά, για να καταφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλα φάνηκε πως ήταν με το μέρος του και η προσπάθειά του ανταμείφθηκε και με το παραπάνω, μιας και κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο και να ανέβει για έκτη συνεχόμενη φορά στο βάθρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλητή, επίτευγμα που έχει συμβεί μόνο μια φορά στην ιστορία της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Λίγες ώρες μετά τη νίκη του, ο διάσημος αθλητής έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας το πόσο περήφανος νιώθει και πόσο τον έχουν βοηθήσει οι δυσκολίες και τα εμπόδια στη ζωή του, ώστε να γίνει καλύτερος άνθρωπος. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Το 6ο Ευρωπαϊκό Χρυσό μετάλλιο με γεμίζει χαρά και δύναμη για τη συνέχεια! Οι δοκιμασίες που πέρασα τα τελευταία χρόνια μ’ έκαναν άτρωτο και σ’ αυτό συμβάλλατε όλοι εσείς που είστε δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια στα δύσκολα και στα εύκολα. Το πιο μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στην οικογένεια μου και στους ανθρώπους που είναι στο πλάι μου σ’ αυτή την προσπάθεια ! Thank you Munich for the love»

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved