Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για έκτη φορά- Κέρδισε το χρυσό και έγραψε ιστορία!
Showbiz

Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για έκτη φορά- Κέρδισε το χρυσό και έγραψε ιστορία!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατάφερε να γράψει ιστορία την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022, αφού κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο για έκτη συνεχόμενη φορά, μιας διάκριση που έχει πετύχει μόνο ένας αθλητής στην ιστορία του πρωταθλήματος!

Είναι ένας από τους πιο διάσημους αθλητές της γενιάς του, με τον ίδιο να προπονείται συνεχώς για να γίνεται καλύτερος και να βελτιώνεται, ενώ η οικογένειά του είναι το βασικότερο στήριγμά του σε οποιοδήποτε νέο βήμα και να κάνει.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι απίθανος και δεν είναι τυχαίος ο προσδιόρισμός του σαν ο άρχοντας των κρίκων". Ο ίδιος επέστρεψε μετά από ένα χρόνο απουσίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μόναχο με αέρα πρωταθλητή, μιας και ο ίδιος είχε δουλέψει πολύ σκληρά, για να καταφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η νίκη φαίνεται να ήταν μονόδρομος για εκείνον, μιας και την Κυριακή 21 Αυγούστου, ο ίδιος κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο και να κάνει περήφανο τον εαυτό του, την οικογένειά του, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, που τον καταχειροκρότησε για την εξαιρετική απόδοσή του.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατάφερε να κερδίσει για έκτη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης, επίτευγμα που το έχει καταφέρει μόνο ένας ακόμα αθλητής στην ιστορία του πρωταθλήματος. Η Βασιλική Μιλλούση, με τις δύο γλυκύτατες κορούλες του, Σοφία και Λένια, βρέθηκαν ήδη από χθες στο πλευρό του και με την στήριξή τους, τον βοήθησαν να βγει νικητής σε έναν από τους πιο σημαντικότερους αγώνες της ζωής του!

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved