Showbiz

Λευτέρης Πετρούνιας: Η απίθανη αντίδραση από τις κόρες του, όταν τον είδαν στην τηλεόραση (video)

Gossip-tv Team

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έχουν δημιουργήσει μία από τις πιο όμορφες οικογένειες της ελληνικής showbiz.

Το ζευγάρι βάζει καθημερινά σε προτεραιότητα την φροντίδα των παιδιών του και δεν τα αποχωρίζονται ποτέ και αυτό φαίνεται μέσα από τις αναρτήσεις του στα social media.

Μόνο αυτή τη φορά, ο χρυσός Ολυμπιονίκης έπρεπε να αποχωριστεί για λίγο την οικογένειά του, καθώς βρίσκεται στο Μόναχο για να διεκδικήσει ακόμα ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας το απόγευμα της Πέμπτης (18/8) αγωνίστηκε στα προκριματικά και πήρε άνετα την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό των Κρίκων, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21/8.

Η Βασιλική Μιλλούση είναι «άγρυπνος φρουρός» και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως παρακολούθησε με μεγάλη αγωνία την προσπάθεια του συζύγου της από την τηλεόραση, έχοντας πάντα δίπλα της, τις κόρες τους, Σοφία και Λένια.

Τα δύο κορίτσια όταν είδαν τον μπαμπά τους στην τηλεόραση, άρχισαν να τον χαιρετούν, ενώ παράλληλα φώναζαν «μπαμπά».

Οι τρεις γυναίκες της ζωής του Λευτέρη Πετρούνια είναι πολύ υπερήφανες για την πορεία του και περιμένουν πως και πως να τον δουν στον τελικό.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved