Πετρούνιας – Μιλλούση: Απίθανη η μεζονέτα όπου ζουν με τις δύο κόρες τους!
Showbiz

Πετρούνιας – Μιλλούση: Απίθανη η μεζονέτα όπου ζουν με τις δύο κόρες τους!

Το σπίτι του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση είναι το κάτι... άλλο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους καθώς έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα Ελληνικά νησιά.

Ο ολυμπιονίκης των κρίκων και η κορυφαία αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής έχουν δημιουργήσει μία αξιοζήλευτη οικογένεια και η έλευση των δύο κοριτσιών τους (Σοφία και Ελένη) έχει ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Έτσι, όπως ήταν φυσικό, το σπίτι τους είναι διαμορφωμένο με τέτοιον τρόπο ώστε οι κόρες τους να μπορούν να παίζουν άφοβα αλλά και να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο του αθλητισμού. Το ζευγάρι μετακόμισε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα πριν από περίπου δύο χρόνια και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από στα social media από την καθημερινότητά του και το υπέροχο εσωτερικό του σπιτιού του.

To ξύλινο πάτωμα, το τζάκι, τα χρωματιστά μαξιλάρια και τα μοναδικά χαλιά κοσμούν το σαλόνι ενώ το σπίτι διαθέτει όλα τα απαραίτητα items τα οποία χρησιμοποιεί η διάσημη αθλήτρια για την γυμναστική της.

Στα δωμάτια των παιδιών τους πρωταγωνιστούν οι ξύλινες κούνιες και αποθηκευτικά έπιπλα. Από την άλλη η κρεβατοκάμαρα του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση είναι σε λευκό-μπλε χρώμα για να δημιουργεί αίσθηση ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από το σπίτι τους.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved