Μιλλούση: Η μητέρα της είχε γενέθλια και της ευχήθηκε με τούρτα- έκπληξη- Η απίθανη ομοιότητά τους!
Showbiz

Μιλλούση: Η μητέρα της είχε γενέθλια και της ευχήθηκε με τούρτα- έκπληξη- Η απίθανη ομοιότητά τους!

Η Βασιλική Μιλλούση έχει αποκτήσει με τον Λευτέρη Πετρούνια μια υπέροχη οικογένεια, με την ίδια να έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδάκια της και στους γονείς της. 

Το όνομά της είναι συνυφασμένο με την ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, με την ίδια να έχει συμπληρώσει στο βιογραφικό της πολυάριθμες επιτυχίες στο κομμάτι της ρυθμικής- ενόργανης γυμναστικής.

Η Βασιλική Μιλλούση είναι αρκετά ενεργή στα social media και δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες και βίντεο, τόσο από την καθημερινότητά της στο σπίτι, με τα παιδιά και τον άνδρα της, όσο και από το γυμναστήριο, στο οποίο περνάει και ένα πολύ μεγάλο μέρος της ημέρας της. Μάλιστα, τα post που κλέβουν τις εντυπώσεις είναι από το γυμναστήριο, όπου εκπαιδεύει ομάδες σε καλλισθενική γυμναστική.

Το απόγευμα της Τετάρτης 11 Μαίου, η Βασιλική Μιλλούση έκανε ένα ξεχωριστό ποστ, γεμάτο αγάπη και μας σύστησε για πρώτη φορά την μητέρα της. Η ίδια είχε γενέθλια και η κόρη της της είχε αγοράσει μια τούρτα, με σκοπό να της κάνει έκπληξη και να σβήσουν τα κεράκια μαζί.

Όπως φάνηκε και από την φωτογραφία που δημοσίευσε η όμορφη αθλήτρια, οι δυο τους μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και φυσικά η μητέρα της διαθέτει και εκείνη μια απίθανη σιλουέτα.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved