DWTS Τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού σόου χορού - Τα κλάματα πριν την ανακοίνωση
Media

DWTS Τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού σόου χορού - Τα κλάματα πριν την ανακοίνωση

DWTS Τελικός: Κέφι, χορός και πολύ καλή διάθεση ήταν τα στοιχεία που χρειάζονταν οι συντελεστές του σόου χορού για να απογειώσουν τη βραδιά του τελικού και τα κατάφεραν με μοναδικό τρόπο! 

Όλοι οι φιναλίστ, δηλαδή η Τζώρτζια Γεωργίου, ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο Ντομινίκ και η Βασιλική Μιλλούση έπρεπε να βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν τις εντυπώσεις στο dancefloor.

Όλοι τους απέδειξαν πως επάξια βρίσκονταν στον μεγάλο τελικό μιας και οι κινήσεις τους, η πολύ καλή προετοιμασία τους και η καλή τους διάθεση αλλά και ο ενθουσιασμός τους που ένα τόσο όμορφο ταξίδι έριχνε αυλαία με τόσο γλυκό τρόπο, ήταν άψογα!

Χόρεψαν, διασκέδασαν, συγκινήθηκαν και άνοιξαν μία μεγάλη αγκαλιά για τους αντιπάλους τους με τους οποίους μόνο ανταγωνισμό εν είχαν.

Σε ένα πράγμα συμφώνησαν όλοι. Ότι θα τους λείψει πάρα πολύ όλη αυτή η σκληρή δουλειά αλλά και τα γέλια και τα πειράγματα κατά τη διάρκεια των ατέλειωτων προβών που έκαναν ώστε να είναι έτοιμοι για κάθε live.

Οι εκπλήξεις της βραδιάς φυσικά ήταν πάρα πολλές, όπως αρμόζει σε έναν μεγάλο και λαμπερό τελικό, με τον Νίκο Κοκλώνη να χαρίζει τη δική του "μαγική" πινελιά σε μία τόσο ξεχωριστή βραδιά.

Φυσικά, στο τέλος της βραδιάς ήρθε και η στιγμή για να ανακοινωθεί το τελικό αποτέλεσμα που θα χάριζε σε ένα από τα τέσσερα ζευγάρια τη μεγάλη νίκη.

Η Βίκυ Καγιά με συγκίνηση αλλά και πολλή χαρά ανέλαβε το δύσκολο έργο της ανακοίνωσης που μόλις έγινε, ξέσπασαν όλοι σε χειροκροτήματα.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως τόσο πριν γίνει η ανακοίνωση αλλά και πολλές φορές κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, οι συντελεστές λύγισαν και ξέσπασαν σε κλάματα από τη συγκίνηση που το ταξίδι αυτό έφτασε στο τέλος του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ποιος είναι ο μεγάλος νικητής:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved