Media

DWTS Τελικός: Τρελάθηκε ο Jason με την Μιλλούση και χόρεψε samba- Η sexy εμφάνισή της!

Gossip-tv Team

DWTS Τελικός: To σημερινό live show (28-1) αποτέλεσε τον τελικό του DWTS για την φετινή σεζόν και, όπως ήταν αναμενόμενο, έκρυβε πολλές εκπλήξεις για κοινό και τηλεθεατές

Το αγαπημένο σόου χορού έφτασε στο τέλος του και το μόνο σίγουρο είναι ότι, για ακόμα μια σεζόν, έκανε πολλούς από τους τηλεθεατές να διασκεδάσουν και να χορέψουν με την ψυχή τους.

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Μαξίμ αποφάσισαν να παρουσιάσουν και πάλι ίσως την πιο sexy εμφάνιση, που είχαν κάνει στο σόου από την αρχή της πορείας τους. Φυσικά, αυτή η χορογραφία δεν ήταν άλλη από την Samba, όπου είδαμε την Βασιλική Μιλλούση να φέρνει το δικό της "αεράκι" στο dancefloor. Η χορογραφία ξεσήκωσε τους πάντες, μιας και η θετική ενέργεια και το πηγαίο χαμόγελο, ήταν κάτι που πρωταγωνίστησε στην εμφάνιση του ζευγαριού.

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλεσε υπερθέαμα την Βασιλική Μιλλούση και σηκώθηκε να την χειροκροτήσει όρθιος, δίνοντάς της συγχαρητήρια για όλο αυτό που κατάφερε να κάνει επί σκηνής. Μια από τις πιο επικές στιγμές, καθ' όλη την διάρκεια την κριτικής για την χορογραφία, ήταν όταν ο Jason Ροδίτης σηκώθηκε όρθιος και έδωσε ρυθμό τραγουδώντας, ενώ παράλληλα χόρευε samba, κάνοντας τους υπόλοιπους κριτές, την Βίκυ Καγιά, αλλά και το κοινό να ξεσηκωθούν.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση της Βασιλικής Μιλλούση και του Μαξίμ παρακάτω:

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved