Media

DWTS Τελικός: Η Καγιά στα backstage με πρώην παίκτες- Επικός διάλογος με την Μαριάννα Γεωργαντή!

Gossip-tv Team

DWTS Τελικός: Στον σημερινό τελικό του  DWTS  μας περίμεναν πολλές εκπλήξεις, μιας και είδαμε και τους παίκτες που πέρασαν από το σόου να δίνουν το παρών και να μην μπορούν να κρύψουν την χαρά τους. 

Είναι το αγαπημένο σόου, που μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να παρακολουθούμε και να μας παραδίδει τηλεοπτικά μαθήματα χορού.

Το DWTS έφτασε στο τέλος του, με την Βασιλική Μιλλούση, τον Dominik Stars, τον Σταύρο Βαρθαλίτη και την Τζώρτζια Γεωργίου να... "ρίχνονται στη μάχη", με σκοπό να καταφέρουν να κατακτήσουν την κορυφή, μιας και όλοι τους προσπάθησαν, ξεπέρασαν τον εαυτό τους και πλέον έχουν αγαπήσει την δραστηριότητα του χορού πάρα πολύ. To σημερινό live show αποτέλεσε και τον τελικό για την φετινή σεζόν, όπου έκρινε φυσικά και τον νικητή.

Η Βίκυ Καγιά, σε κάποια στιγμή, θέλησε να βρεθεί στα backstage και να μιλήσει με τους παίκτες που πέρασαν από τον διαγωνισμό, μιας και ήθελε να μάθει τι είναι αυτό που τους είχε λείψει περισσότερο. Aνάμεσά τους η υπέρλαμπρη Μαριάννα Γεωργαντή, η οποία με την Βίκυ δεν μπόρεσαν να ξεκινήσουν πάλι τα επικά σχόλια μεταξύ τους. Η Μαριάννα μίλησε για τις αναμνήσεις της από την συμμετοχή της στο σόου και μίλησε με την Βίκυ για τις γιορτινές ημέρες, που θυμήθηκε την γιορτή της Βίκυς και της έστειλες τις ευχές της.

Ο Τάσος Παλαντζίδης θυμήθηκε τους βαθμούς που έπαιρνε και τους συνέκρινε με τους βαθμούς που παίρνουν τώρα οι φιναλίστ.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

DWTS Τελικός: Τρελάθηκε ο Jason με την Μιλλούση και χόρεψε samba- Η sexy εμφάνισή της!

DWTS: Η μαμά της Βίκυς Καγιά βλέπει τον τελικό και αυτό είναι το μήνυμα που της έστειλε!

DWTS: Η καυτή salsa του Dominik «έβαλε φωτιές» στο πλατό (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved