Media

DWTS Τελικός: Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο live - Καμάρωσε την σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση!

Gossip-tv Team

DWTS Τελικός: Η Βασιλική Μιλλούση, μετά από την τελευταία της χορογραφία στο DWTS, ευχαρίστησε τους κριτές, περνώντας ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα, με τον Λευτέρη Πετρούνια να την καμαρώνει από το κοινό. 

Το αγαπημένο σόου χορού έφτασε στο τέλος του και το μόνο σίγουρο είναι ότι, σε όλο αυτό το διάστημα, μας κράτησε την καλύτερη συντροφιά, παραδίδοντάς μας ιδιαίτερα μαθήματα χορού.

Το σημερινό live του DWTS αποτέλεσε τον μεγάλο τελικό, όπου έκρυβε απίστευτες εκπλήξεις για το τηλεοπτικό κοινό. Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν η στιγμή που η Βασιλική Μιλλούση με τον Μαξίμ χόρεψαν ένα άκρως εντυπωσιακό τανγκό. Μετά την λήξη της χορογραφίας, η Βασιλική συγκινήθηκε απίστευτα και ένιωσε την ανάγκη να πει κάποια λόγια στους κριτές. Έτσι λοιπόν, ευχαρίστησε τους κριτές, που ήταν οι "προπονητές" της και συνεχώς της επεσήμαναν τα λάθη της, για να γίνεται όλο και καλύτερη.

Μάλιστα ανέφερε ότι μετά από τρια χρόνια που έχει σταματήσει τον αγωνιστικό αθλητισμό, νιώθει χαρούμενη που της έμαθαν και πάλι να αγωνίζεται. Ο σύζυγός της, Λευτέρης Πετρούνιας, βρισκόταν στο κοινό και την καταχειροκρότησε, μιας και δεν μπορούσε να κρύψει και εκείνος την συγκίνησή του για το πόσο καλά τα έχει πάει η Βασιλική. Το ζευγάρι καταχειροκροτήθηκε και βαθμολόγήθηκε με το απόλυτο 50αρι από την κριτική επιτροπή, με την Βασιλική Μιλλούση να ευχαριστεί και εκεί τον σύζυγό της, που χωρίς εκείνον δεν θα μπορούσε να βρίσκεται σε αυτό το σόου.

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved