Media

DWTS Τελικός: Τρελάθηκε ο Jason με τον Dominik: «Νιώθω σαν να είσαι γιος μου, είμαι περήφανος»

Gossip-tv Team

DWTS Τελικός: Στον σημερινό (18-1) τελικό του DWTS αντιληφθήκαμε το πόσα βήματα έχουν κάνει και οι τέσσερις φιναλίστ, μιας και έχουν εξελιχθεί σε πολύ καλούς χορευτές. 

Το αγαπημένο σόου χορού του τηλεοπτικού κοινού έχει φτάσει στο τέλος του, με όλους τους παίκτες να δηλώνουν ευτυχισμένοι που βρέθηκαν εκεί και πήραν μέρος σε κάτι τόσο μαγικό.

Ο Dominik Stars είναι ένας από τους φιναλίστ, που εξελίχθηκαν μοναδικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μιας και στην αρχή δεν ήξερε βασικά πράγματα, ενώ στον τελικό οι κριτές δεν μπόρεσαν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω του. Ο δεύτερος χορός που επέλεξαν να παρουσιάσουν στη σκηνή του σόου ήταν το πάσο ντόμπλε, με τον Dominik και την Ειρήνη να "βάζουν φωτιά" στο dancefloor.

Όταν έφτασε η στιγμή της κριτικής για την εκτέλεση της χορογραφίας, ο Jason μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια στον Dominik. Ο Jason Ροδίτης του είπε χαρακτηριστικά ότι είναι περήφανος για όλα όσα έχει καταφέρει στο σόου, από την πρώτη στιγμή, μέχρι και τον τελικό, τονίζοντας ότι τον βλέπει σαν να ήταν γιος του. Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης σημείωσε πως η ιστορία του Dominik είναι πολύ συγκινητική και πρέπει να δίνει σε όλους τους ανθρώπους ένα ιδιαίτερο μήνυμα, για να μην το βάζουν ποτέ κάτω και να μην σταματούν να προσπαθούν, μέχρι να κατακτήσουν τα όνειρά τους.

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του DWTS;

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved